Hírarchívum - 2023. április

Hamarosan érkezik a Trine 5 - A Clockwork Conspiracy!

A híres platformer videójáték-sorozat legújabb része, a Trine 5: A Clockwork Conspiracy még idén nyáron megjelenik!

Újabb 40 országban lett elérhető a PC Game Pass

A február végén bejelentett lista országaiban a mai naptól érhető el a PC Game Pass szolgáltatás, ráadásul az első három hónap most kedvezményes lesz. Az árazás országonként eltérő.

Animációs sorozat készül a Stranger Thingsből

A sorozat véget ér az ötödik évaddal, azonban a Netflix nem végzett még a franchise-zal, többek között egy animációs spinoff sorozat van készülőben, de más projekteken is dolgoznak.

Megjelenési dátumot kapott a Super Bomberman R 2

A játék tele lesz tartalommal, az előrendelés pedig már elérhető, amihez trailert is készített a Konami. Sajnos szeptemberig még várni kell a robbantgatásra.

Trónok harca modot kap a Crusader Kings III

A modder csapat már az első rész óta készít ilyen témájú tartalmakat. Ezúttal Robert lázadását követhetjük végig, de kilátásban van, hogy bekerülnek a modba más korok eseményei is.

Holnap 20 perces State of Playen adást kap a Final Fantasy XVI

Az esemény a Square Enix új, PlayStation 5 exkluzív játékára fog majd összpontosítani, és a nagyjából 20 perces műsorban játékmeneti bemutatót is kapunk majd.

Megvan a Dead Island 2 gépigénye

A gépigényt a fejlesztők négy kategóriában adták meg, így könnyebb lesz belőnie mindenkinek, hogy egyáltalán elfut-e a gépén. A konzolokra vonatkozó részletek is érkeztek.

Leon, Clair, Jill és Chris is feltűnik a Resident Evil: Death Island előzetesében

A franchise legütősebb sztárcsapata állt össze a Resident Evil: Death Island legújabb kedvcsinálójában. Az animációs film premierjére idén nyáron számíthatunk.

Némi kompromisszummal jön prevgen konzolokra a Destroy All Humans! 2 - Reprobed

A multis vadhajtás nélkül kell beérniük azoknak, akik Xbox One-on vagy PlayStation 4-en szeretnék játszani a Destroy All Humans! 2 felújított változatát.

Redfall - bemutatkozik Jacob, a mesterlövész

Jacob Boyer elveszítette a jobb szemét, de a látása sosem volt még élesebb. A Redfall rezidens orvlövésze a távcső mögött, egy szellemhollóval az oldalán ritkítja a vámpírfajzatokat.