Animációs sorozat készül a Stranger Thingsből

  • Írta: pandaril
  • 2023. április 12.
  • Cooltúra
Link másolása
A sorozat véget ér az ötödik évaddal, azonban a Netflix nem végzett még a franchise-zal, többek között egy animációs spinoff sorozat van készülőben, de más projekteken is dolgoznak.

A sorozatot a Netflix a készítő Duffer testvérekre hivatkozva jelentette be. Sejtelmesen annyit árultak csak el, hogy a gyerekkori, szombat reggeli rajzfilm-élményünket a feje tetejére állítják majd.

Ezen felül nem árultak el semmit az animációs sorozatról: hogy milyen szinten fog kapcsolódni a sorozathoz, mikor fog játszódni és lesznek-e visszatérő karakterek – ez mind nem derül ki a posztból. A készítők mindig is akartak egy animációs sorozatot készíteni a franchise-ból, és a fősorozat lezárulta úgy tűnik, hogy megfelelő apropó lesz a spinoff elindítására.

Nem ez az első kikacsintás más stílusok felé, a Londonban műsorra kerülő színházi darabra, ami előzménye a sorozatnak, már megrendelhetők a jegyek.

Az ötödik évad érkezéséről sem igazán tudni még pontos infókat, következtetések és utalások alapján várható, hogy valamikor 2024-ben fog visszatérni a sorozat.

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...