Hírarchívum - 2023. április

Újabb Amazon adaptációk: érkezik a Robotzsaru és a Csillagkapu!

Ha igazán szereted a retro sci-fi sorozatokat, akkor ez számodra egy bombasztikusan jó hír: hamarosan új köntösben láthatod a Robotzsarut és a Csillagkaput!

A Splatoon 3 egy The Legend of Zelda-témájú Splatfestet rendez

Jövő hónapban a Splatoon 3 világába is berobban a hamarosan érkező The Legend of Zelda: Tears of the Kingdom hangulata: érkezik egy Zelda témájú Splatfest!

Az ANNO: Mutationem DLC-je érkezik konzolokra is

A Mysterious Game Console című frissítés már elérhető PC-re, ám ezúttal egy trailerrel érkezik a konzolos verzió is.

Előzetesen a Vampire Survivors: Tides of the Foscari

A retro hangulatú videójáték, a Vampire Survivors egy DLC-vel gazdagodik, aminek a Tides of the Foscari címet adták a fejlesztők. Nézd meg az előzetesét!

Egy art book lapjain követhetjük nyomon a Star Wars Jedi: Survivor létrejöttét

A The Art of Star Wars Jedi: Survivor című keményborítós könyv bemutatja az érdeklődőknek a videójáték útját, a koncepció rajzoktól egészen a megjelenésig.

Launch traileren a Horizon: Forbidden West - Burning Shores

A Sony Interactive Entertainment és a Guerrilla Games gyönyörű videójátékához hamarosan debütál a Burning Shores című DLC: itt a legújabb előzetes!

Company of Heroes 3 - májusban érkezik a konzolos változat

Napra pontos megjelenési dátumot kapott a Company of Heroes 3: Console Edition. Hamarosan Xbox Series X/S-en és PlayStation 5-ön is felszabadíthatjuk Észak-Afrikát és Olaszországot.

Indul az XDefiant bétája, rengeteg új látnivalót kaptunk

A Ubisoft akciójátékainak legnevesebb frakcióit vegyítő lövölde újabb bétakört tart. Ennek alkalmából egy csokor áttekintő előzetest is kaptunk a játékhoz.

A Time az Elden Ring alkotóját is beválasztotta az év 100 legbefolyásosabb emberei közé

A Time magazin minden évben megnevez száz olyan embert, akik valamilyen formában nyomot hagytak az aktuális év alakulásán. A legfrissebb listára a Souls-játékok atyja, Hidetaka Miyazaki is felkerült.

15 éves a Farming Simulator

Nagy napra virradt a Giants Software háza táján, 15 évessé vált a stúdiót meghatározó farmos franchise. Ha pedig ez nem lenne elég, a széria egy újabb mérföldkövet tudhat maga mögött: átlépték a 2,5 milliárd mod-letöltést.