A Star Wars: VI. epizód - A Jedi visszatér újra a mozikba kerül!

  • Írta: Nyuszcica
  • 2023. április 9.
  • Cooltúra
Link másolása
Az 1983-as A Jedi visszatér című mozifilm nosztalgikusan újból a mozikba látogat, hogy megünnepelje a negyvenedik évfordulóját.

A Disney ezúttal is kitett magáért. A Star Wars Celebrations londoni rendezvényén a minap bejelentették, hogy az ikonikus film visszakerül a mozikba. Mert hogyan is lehetne egy halhatatlan franchise egyik filmjének a negyvenedik évfordulóját megünnepelni méltóbb módon, mint hogy visszaeresztik a mozivásznakra? A Star Wars: VI. epizód - A Jedi visszatér 2023. május 25-én tölti be a kerek negyvenet, azonban a mozikba nem ekkor, hanem egy hónappal korábban tér vissza. 

A klasszikus filmet tehát 2023. április 28-án mutatják be újra az amerikai, a brit és az európai mozikban egyaránt. Erre a csúsztatásra a szervezők szerint azért van szükség, hogy a film cselekménye, már mindenkinek a fejében legyen, mire az ünneplésre kerül a sor május 25-én.

A Disney szombaton külön bejelentette, hogy a Tales of the Jedi új évadának forgatása is folyamatban van, emellett biztosította a rajongókat arról, hogy ebben az évben is bőven el lesznek látva Star Wars-tartalmakkal a Disney+ felületén.

11.
11.
FrankBlack
#10: de az is úgy az igazi ha kimásoljuk vhs kazettára és egy régi Videoton fa dobozos crt tv-n nézzük :D
10.
10.
Ooorky
#9: Fent van a hangalámondásos "oridzsinál" Jedi visszatér is.
Na az az igazi nosztalgiabomba.
9.
9.
Heldengeist
#6: Igen, várágboltból elérhető a rajongói újravágott "Despecialized Edition" néven futó kiadás, ha rámtör az inger, én is inkább azt nézem meg.
8.
8.
PS4jacksony
A Starr Wars nekem az első 3 részig volt volt jó a többi már olyan amilyen ....
7.
7.
Extol
40 éve még valóban jó volt a SW
6.
6.
sumblinker
Itthon mindhárom filmet leadják egyszer a Star Wars nap miatt, de ami kicsit zavar, hogy valószínű a rommá újított Blu-Ray változatot. Persze úgy is hatalmas élmény nagyvásznon, a Jedit megnéztem pár éve. A Tales of the Jedi új évada is nagyon jó hír, csak ezúttal lehetnének hosszabbak az epizódok.
5.
5.
Kamukaze
Dzsízösz.. az első 3 komment kimoderálva? Mi bajuk az embereknek ezzel a remek hírrel? :)
4.
4.
nemrobotvagyok
Belefér hogy leadják párszor pár helyen nincs ezzel baj.

1#:
ki az apukád ?

2#:
A profilgif alapján neked is elkéne a kezelés.
Csak így az első dolog ami eszembe jutott.
Amúgy nincs veled bajom.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...