Íme, a Zelda: Tears of the Kingdom utolsó előzetese!

Link másolása
A Nintendo ma élőben közvetítette a hamarosan megjelenő The Legend of Zelda: Tears of the Kingdom harmadik, egyben utolsó trailerét.

A szemfüles rajongók ma 16:00-kor élőben nézhették a Nintendo élő közvetítését, aminek a központjában a Zelda: Tears of the Kingdom állt. A fejlesztők lerántották a leplet a játék harmadik, egyben a megjelenés előtti legutolsó előzeteséről. A látványos, hangulatos trailert itt meg is tudjátok nézni! 

Kukkantsatok bele!

A megjelenésig kevesebb, mint egy hónapot kell várnunk! A The Legend of Zelda: Tears of the Kingdom 2023. május 12-én jelenik meg kizárólag Nintendo Switch konzolokra.

1.
1.
Sophisticated Karen
Wow, jo lesz nagyon. Az utolso harom Zelda jatekmechanikait egybe oltottek es a Breath of the Wild vilagaba bele pakoltak nehany uj otlettel. Kar hogy a grafika nem lett egy kicsit javitva mivel ez 2017ben se volt a csucs grafika technikailag (foleg a Horizon Zero Dawnhoz kepest), se baj majd reality creationnel valamennyire orvosolni fogja tv, kiveve a megjelenitesi tavolsagot... Azert gyanitom hogy megint ez lesz az ev jateka.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...