Már Xbox-konzolokon is elérhető a Ubisoft+

  • Írta: Nyuszcica
  • 2023. április 13.
  • Bejelentés
Link másolása
Az Xbox-konzolokon a Ubisoft+ Multi Access csomag részeként vásárolható meg a Ubisoft játék-előfizetési szolgáltatása.

A Ubisoft+, ami nem más, mint a Ubisoft játék-előfizetési szolgáltatása, hivatalosan is elérhető az Xbox konzolokon a Ubisoft+ Multi Accessen keresztül! Az Xbox-tulajdonos gamereknek ehhez először is fel kell iratkozniuk a Ubisoft+ Multi Accessre, és össze kell kapcsolniuk fiókjukat az Xbox-profiljukkal. Amint ezzel készen vannak, máris hozzáférést nyernek az egyre csak növekvő játékkatalógushoz. Sőt, még 10% kedvezményt is bezsebelhetnek a feliratkozók! 

Ez a szolgáltatás lehetővé teszi az előfizetőknek, hogy a Ubisoft nagy klasszikusaival játszhassanak, mint például az Assassin's Creed- és a Far Cry-játékokkal, a Watch Dogs részeivel vagy pedig az örök kedvenc Rayman-címekkel.

A teljes játéklista megtekintéséhez látogassatok el az Xbox hivatalos weboldalára és böngésszetek bátran a kínálatban. 

A Ubisoft+ Multi Access 17,99 dollárba, azaz körülbelül 6000 forintba kerül majd havonta a játszani vágyóknak.

16.
16.
Ooorky
#15: Áhh, köszcsi.

Mondjuk nekem még 1€-t se ér a library-juk :D
15.
15.
crytek
#1: Parancsoljon uram :)

Ubisoft+ 1€/hónap

https://store.ubisoft.com/ie/ubisoftplus

Ps5-ön elkezdett fc 6 project törölve,megy a boxos inkább
14.
14.
honest guy
#13: Hát a 3. után valami elképesztően jó. Az első elég unalmas volt, de az újdonsága miatt bejött. Plusz a jelenkori eseményekkel a sztori nekem nagyon bejött. Az "Ezio trilógia" (2.+Brotherhood+Revelations) volt eddig messze a legjobb. Azokat és az 1. részt kb. 4-5 éve toltam végig. Utána hosszú szünet és tavaly a 3. rész. De azt csak ledaráltam a sztori miatt. Szinte semmi egyéb. De most ez a kalózos eléggé leköt. Igaz, így 75%-nál már nem állok meg minden kincsesládáért, de a flotta már termeli a pénzt bőven. Ami nekem nagy szívfájdalmam, hogy a jelenkori sztori, az valami elképesztően gyenge. Korábban is keveselltem az ott játszódó részeket, de itt tényleg minimális.
13.
13.
Ooorky
#12: Én is így voltam vele, de aztán beütött, hogy a hajókázást leszámítva ugyanaz az üres dögunalmas openworld cucc, mint az összes többi ubi játék(?), utána egyszerűen elment a kedvem tőle.
12.
12.
DragonBleacPiece
#11: énis épp a black flaget tolom, de csak hajókázok ide-oda a story nélkül
11.
11.
honest guy
#10: Hülye vagy? 10 eurót? Nem szóróm én a pénzt. Most játszom az Assassin's Creed Black Flaggel. Azt még akkor zsákoltam be, amikor ingyen osztogatták. Tolom végig szépen sorban ráérősen az egész sorozatot 1-től kezdve. A Rogue lesz majd valamikor a következő, de az szokott lenni 5 euróért is. A Unity és a Syndicate is bezsákolva. Van még egy rakás játék a listámon, lehet megvárom amíg a Rogue is ingyenes lesz egyszer. Addig van mit tolni. Epic is ad valamit minden héten. Hát lopom én a pénzt?
10.
10.
crytek
Ubisoftnál Legendary Sale megy [LEGEND23 koddal 20 eurotól 10 euro lejön] + ha valamit veszel jár mellé a LAKE című játék

Csekkoljátok hátha megtetszik valami.

(pl világbajnok legolcsóbb ár most ezzel a Ghost Recon Wildlands Ultimate csak 10 euro)

https://store.ubisoft.com/ie/legendary-sale
9.
9.
Sophisticated Karen
#8: Mr. Tőzsde boss, pontosan miért vagyok elszedulve? Az Ubisoft pénzügyi jelentése extrém negatív többek között azért mert az előfizetések nem jönnek. A cég értéke rekord negatív 25 euró alatt részvényenként.

Az előfizetések akkor érik meg csak a cégnek hogyha minden hónapban fizetnek a vevők. Az alkalmi előfizetések nem elegendőek a céget fenntartani. Nem jó szívből adják oda 18 euróért a 45 eurós játékot. Nem véletlenül a vevők megtartása a legfontosabb kpi egy ilyen terméknél - nézd a Netflix pánikot amikor kijött hogy vevők elhagyták a platformot. A probléma az az hogy a termék túl van arazva sokszorosan a versenyhez képest. Én aki nem mondom le minden hónapban a Game passt vagy prémiumot havi 4 eurónál többet nem adnék és még így is 3 szor többet keresnének rajtam mint rajtad. Még a switch szolgáltatása is többet ér és az csak évi 20 euró.

És ekkor még ez új vevők akvizíciójaval és az ahhoz köthető költségekkel nem is számoltunk. Marketing, Partner bónusz, Implementacio, új procedúra belső felépítése, stb.
8.
8.
crytek
#7: El vagytok ti szédülve.. Dehogy nem éri meg nekik. Ha nem érné meg akkor nem hozták volna el most pl xbox-ra sem.
Nem mellesleg a FC6 pl 2.5 éves cucc már a fullos legolcsóbb ára 47,99€ nos ez nem igen 18$. A többiről nem is beszélve.
Pont erre építenek ezek az előfizetések az alkalmi játékosokra akik se nem 120 se nem 50 sőt se nem 20 eurót nem adnának ki 1db játékért de 18$-ért mondjuk letolnak egy far cry szériát szőröstül bőröstül. Ráadásul akkor is 18$ ha te egy percet se kapcsoltad be a gépedet.
7.
7.
Sophisticated Karen
#6: 18×12=216 Euro. Ubi játékok 4-6 hónap után általában 50% le vannak értékelve és mellesleg nem sok újdonsággal állnak elő. Egy éves előfizetéssel mindent megtudnék venni ami érdekel. Gondolom te arról beszélt hogy amikor valami kijön akkor végig viszed és utána lemondod. De ez nem változtat azon hogy a franciáknak vége mivel a hozzád hasonló vevőktől nem jön be elég bevétel hogy ez fenntartható legyen.
6.
6.
crytek
#5: Mindhárom szolgáltatás full más. Pesze hogy drága mivel itt a játékok fullos verzióját tolhatod az összes dlc-vel.Ez a 18$ még mindig jobb mintha megvennéd 100 euroért a teljes játékot.
5.
5.
Sophisticated Karen
az ubisoftnak vege. ha franciak azt hiszik hogy a silany jatekallonyukert barki is fog 18 dollart fizetni havonta akkor lesz meglepi. A Sony 10 dollartert kinalja a premiumot es igy is alig eri utol a game passot pedig azert az mas kategoria mint a ubi...
1.
1.
crytek
Majd ba itt is lesz 1$-os proba hónap mint pc-n. Csak a fc6 érdekel
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...