Hírarchívum - 2024. október

Xbox-ra is megjelenik a Phasmophobia

A hónap végén végre a Microsoft konzoljára is megérkezik az elmúlt évek sikerhorrorja, a szellemvadászos Phasmophobia. A jó hír mellé egy előzetes is érkezett.

Bejelentésre került a The Legend of Baboo

Mesés látványvilág, retro játékmenet és egy baromi aranyos kutyus jellemzik a The Legend of Baboo című fantasy akció-kalandot. A bejelentés mellé egy trailer is érkezett.

FBC: Firebreak - tovább bővül a Remedy-univerzum

Újabb címmel bővül a Remedy-univerzum, érkezik az FBC: Firebreak. A 3 fős kooperatív FPS-ben egy csapat FBC-ügynök próbál meg rendet tenni az anomáliákkal teli főhadiszálláson.

Látványos előzetesen a Wuchang: Fallen Feathers

Látványos előzetest kapott a Leenzee kínai történelmen alapuló dark fantasy akció-szerepjátéka, a "kínai Dark Soulsként" is ismert Wuchang: Fallen Feathers.

Wheel World - traileren a nyíltvilágú cangás kaland

Új nevet kapott az Annapurna Interactive égisze alatt készülő Ghost Bike. A Wheel World című nyíltvilágú biciklis játék elénk színekkel, rajzfilmes grafikával és rengeteg tartalommal kívánja szórakoztatni a nagyérdeműt.

Eternal Strands - friss előzetesen a Dragon Age atyjának új játéka

Friss előzeteset kapott a Yellow Brick Games közelgő játéka, az akció-fantasy Eternal Strands. Az új ízelítő a játékmenetbe nyújt betekintést, ami alapján egy akciódús címre számíthatunk.

Mistfall Hunter - amikor az Elden Ring és a Tarkov találkozik

Sötét fantasy, északi mitológia és... PvPvE kimenekítős játékmenet? A Mistfall Hunter elsőre egy viszonylag szokványos soulslike-nak tűnik, ám a készítői csavartak egy jókorát a bevett formulán.

Jön a Subnautica 2

Bejelentésre került a mélytengeri túlélőjáték folytatása, érkezik a Subnautica 2. A hátborzongató tengeri kaland egy látványos előzetesen belül mutatta meg magát.

Edens Zero - bemutatkozott a játékadaptáció

Hiro Mashima népszerű mangája, az Edens Zero végre videojátékos feldolgozást kap, mégpedig a Konami berkein belül. Fedezzük fel együtt a Sakura Cosmost határait!

Xboxra is megérkezett az Animal Well

Árnyék nélkül nincs fény, de néha fel kell fedeznünk az árnyak árnyékát ahhoz, hogy az árnyak közti árnyék árnyéka kitűnjön az árnyékok árnyékai közül. Árnyék. Mostantól Xboxon is!