Hírarchívum - 2024. október

HWSW: A bevétel ötödét is elvihetik a kalózjátékosok

Úgy tűnik, hogy a Denuvo DRM védelem feltörése jelentős hatással bír a kiadók eredményeire egy-egy újabb játékprogram megjelenése után, legalábbis ez a feltételezés egy friss tanulmány alapján - írja a HWSW.

Jövő hónapban érkezik a The Rise of the Golden Idol

Megjelenési dátumot és ingyenes demót kapott a Color Gray Games nyomozós játékának, a The Case of the Golden Idolnak a folytatása, a The Rise of the Golden Idol.

Már javában készült a Halo Infinite folytatása amikor az engineváltás miatt elkaszálták

Bár a hét elején bejelentett engineváltást mindenki egyöntetűen pozitív fogadtatásban részesítette, sajnos áldozatai is voltak a készítők döntésének. Az egyik ilyen a Halo Infinite folytatása volt.

Bejelentésre került az As We Descend

Bejelentésre került a Box Dragon roguelike-kártyajáték hibridje, a dark fantasy-hangulatú As We Descend. A bejelentés mellé egy hangulatos előzetes és ingyenes demó is társul.

Hogwarts Legacy - készül a bővített kiadás

Masszív, több mint 10 órás játékidejű DLC van készülőben a 2023-as év sikerjátékához, a Harry Potter előzmény-spin-off Hogwarts Legacy-hoz. Ezen kívül érkezik belőle a Definitive Edition is.

Újabb képen látható az Arkane-féle új Penge-játék főszereplője

Idén ünnepli 25. születésnapját az immersive-sim játékairól ismert francia stúdió, az Arkane. Ennek örömére pedig újabb képet osztottak meg mindenki kedvenc vámpírvadászáról.

Xbox Cloud Gaming - hamarosan már a megvásárolt játékainkat is streamelhetjük

Újabb hírek érkeztek a Microsoft felhő alapú szolgáltatása, az Xbox Cloud Gaming felől. A jövő hónapban jelentős változáson fog átesni, ami következtében több játék lesz majd elérhető.

Frissítve: AI Limit - gameplay bemutató

Egy újabb kínai játék, amely nagyon szép megvalósítást tudhat magáénak, vajon a játékmenet is fel tud nőni a grafikához? Lehet, hogy ez lesz az új Black Myth: Wukong?

Új információ Steam vásárlásnál, nem miénk a játék?

Nem kell feltétlen megijedni, annyi történt, hogy a vásárlás során tudtunkra adja a felület, hogy jogot ad a játék futtatására, de gyakorlatilag nem adja el magát a terméket.

Terrifier: The ARTcade Game - mozivászonról számítógépre

A Bohócrém filmek világában játszódó beat-'em-up kapott egy rövid bemutatott, tudatva a nagyközönséggel, hogy 2025-ben számítógépekre is tiszteletét teszi a bohóc.