Hírarchívum - 2024. október

PlayStation Plus - íme, az októberi érkezők

Ebben a hónapban is számos játék kerül be a PlayStation előfizetős szolgáltatásának kínálatába, köztük jó pár ismert és sikeres alkotás is. Érdemes átnézni a választékot.

Cleared Hot - helikopteres akciójáték készül

Az őskövületnek számító MicroProse Software felügyeli a retró hangulattól sugárzó játékot, amiben helikoptereket vezetve tehetünk rendet az ellenségeink, de akár bárányok között is.

Ritka, Indiana Jones témájú Xbox a láthatáron

Az impozáns konzolból az információk szerint csak egy példány készült, a megnyeréséhez pedig Londonba, Sidney-be vagy New York-ba kell ellátogatni, de ha minden igaz, az utolsó "állomás" neten keresztül is elérhető lesz.

Mentari - videón a táncos kalandjáték

A tánc gyógyító erejét kell bevetni majd a stellarNull készülő izometrikus fantasy kalandjátékában, ahol a világ valami misztikus oknál fogva megállt, és a mi feladatunk lesz újraindítani.

Kiderült hová tűntek a GTA IV kompjai

Annak idején a Grand Theft Auto negyedik epizódjának előzetesében láthattunk kompokat, amiknek aztán a játék megjelenésénél hűlt helyét leltük csak, most végre elárulta az egyik fejlesztő az okokat.

Még idén megjelenik a Bloodshed

Hamarosan játszható lesz a klasszikus Doomokat idéző boomer shooter, ellenségek hordáit kell majd rommá lőni a roguelite elemekkel tűzdelt túlélő FPS-ben.

Brighter Shores - november elején indul az "új RuneScape"

Andrew Grower a 10 éve alapított új stúdiójával készítette legújabb free-to-play MMORPG játékát, a Brighter Shores zárt bétája október végén indul, a megjelenés pedig november elejére várható.

Ébresztőórát dob piacra a Nintendo

A Nintendo legújabb 2025-re bejelentett hardvere egyelőre nem a Switch 2 lesz, helyette egy pofás kis ébresztőórát kapunk, ami a kedvenc nintendós melódiáinkkal ráz majd ki az ágyból, és az alvásminőséget is figyeli.

Nintendo Switchre is megérkezik a S.T.A.L.K.E.R.: Legends of the Zone Trilogy

Ráadásul nem is kell várnunk sokat a csomagra, hiszen már a hónap végén befut a Shadow of Chornobyl, Clear Sky és Call of Prypiat Nintendo Switchre optimalizált remaster-trilógiája.

Előző generációs gépekre tart a Goat Simulator 3

A kétéves játék eddig csak jelen generációs masinákon volt játszható, viszont most októberben megjelenik végre PlayStation 4-re és Xbox One-ra is. Switch-re még a nyáron megjelent.