Törölték a Blade 2025-re tervezett megjelenési dátumát

Link másolása
A Wesley Snipes főszereplésével befutott mozitrilógia rebootjának premierjét eltolta a Marvel Studios, így valószínűleg 2025-ben még nem láthatjuk a Marhershala Alival készülő filmet.

A 2019-es San Diego Comic-Conon bejelentett Penge reboot ötlete a lehető legrosszabbkor született meg, ugyanis a Covid járvány és a filmes ipart érintő sztrájkok rendesen betettek a vámpíros mozinak. A folyamatos csúszások mellett a két leköszönő rendező csak tovább tetézte a gondokat, és úgy tűnik most már 2026-nál hamarabb nem is nagyon számíthatunk a premierre.

Wesley Snipes nyomdokaiba az Oscar-díjas Marhershala Ali léphet, ő veheti majd fel a harcot a Mia Goth által alakított vámpírral, de amíg a stábnak nem sikerül elkészítenie egy elég ütős forgatókönyvet, addig csak türelmesen várhatjuk a fejleményeket és a további híreket. Mia a Deadline egyik riporterének beszélt még nyáron legújabb filmje, a MaXXXine premierjén, ahol elmondta, szerinte a Marvel nagyon is odafigyel a vámpíros projektre, és egy kiváló film elkészítése a céljuk, ami személy szerint imponál, és igen jól esik neki.

1.
1.
Shao Kahn
Én attól félek, hogy Mahershala Ali türelme és hajlandósága hamarosan elfogy, és előbb-utóbb búcsút mond a filmnek, és ez újabb halasztás lesz.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...