Pletyka - feloszlatták a Prince of Persia: The Lost Crown-t készítő csapatot

Link másolása
Az idén januárban megjelent Prince of Persia: The Lost Crown remek pontszámai ellenére egy francia újságíró értesülései szerint a játék mégse érte el a Ubisoft által felállított belsős követelményeket, így a készítésért felelős csapatot feloszlatták.

A Ubisoft az egyik legismertebb franchise-ának – Prince of Persia – jogait 2001-ben vásárolta meg, ezután a 3 dimenziós környezetbe átültetett reboot Prince of Persia: The Sands of Time címmel jelent meg 2003-ban, azóta pedig számos játékkal bővítették a Perzsa birodalomban játszódó szériát. A legfrissebb PoP idén jelent meg, és rendkívül pozitív fogadtatásban részesült, de a felröppent információk szerint ez nem volt elég egy esetleges folytatáshoz.

Egy francia újságíró X-posztja szerint a játék nem tudta elérni azt, amit a Ubisoft várt tőle, a csapattól érkező folytatás tervezetét visszadobták – az értesülések szerint a Ubisoft el akarta kerülni, hogy a hipotetikus folytatás negatív irányba befolyásolja az első rész potenciális hosszútávú bevételeit –, és a következő DLC után több figyelmet nem kap majd a PoP: The Lost Crown.

Ha ez nem lenne elég, a készítéssel megbízott csapatot feloszlatták, így a következő Prince of Persia játékot már biztosan nem ők fejlesztik majd. Persze amíg a Ubisoft maga nem erősíti meg, addig érdemes pletykaként kezelni a dolgot.

1.
1.
nemfontos
Amit csináltak belőle. Meg is érdemlik.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...