Nem kaszálták el a The Wolf Among Us második részét

Link másolása
Az utóbbi idők pletykáit oszlatta most szét a Telltale Games, ugyanis egy felbukkant híresztelés szerint a stúdiónak parkolópályára kellett tennie a projektet, de a srácok mindenkit megnyugtattak, a fejlesztés zavartalanul folyik.

A Telltale Games stúdió 2019-es visszatérése után a rajongók legnagyobb örömére a Grimm mesékből ismert Nagy Gonosz Farkas folytathatja nyomozói pályafutását, a 2017-ben bejelentett, de a stúdió csődje miatt halottnak hitt projekt szépen készülgetett az utóbbi években. A The Wolf Among Us folytatásához két éve érkezett előzetes, azóta pedig idén tavasszal láthattunk friss képeket a Telltale epizódikus, mesélős játékából.

A játékot övező pletykát – miszerint a fejlesztést le kellett állítani – a Telltale Games rövid úton cáfolta, és bár a saját szabályaik szerint nem szoktak random reddit posztok alaptalain szóbeszédeire reagálni, most mégis indokoltnak érezték a a felszólalást. Az Eurogamernek küldött nyilatkozat szerint a fejlesztéseket tekintve minden a legnagyobb rendben zajlik, és alig várják hogy a rajongókkal többet is megoszthassanak a jövőben.

A The Wolf Among Us 2 várhatóan PlayStation 4, PlayStation 5, Xbox One, Xbox Series X|S, és Nintendo Switch konzolokra, valamint PC-re fog megjelenni, a dátumról viszont továbbra sincs hír.

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...