The Precinct - már elérhető a demó és egy új videó

Link másolása
A játék a Steamen futó Next Fest alkalmából kapott egy új bemutatót és egy demó is elérhető már a rendőrök kalandos mindennapjait bemutató alkotáshoz.

A Fallen Tree Games fejlesztésében egy rendőrtisztet, ifj. Nick Cordellt irányíthatunk, aki apja nyomdokaiba lépve próbálja fenntartani a rendet és elkapni a bűnhálózatok tagjait, vezetőit. Nick épp csak elvégezte a rendőrakadémiát, de már a dolgok sűrűjében találja magát.

A játékban akad minden, ami egy izgalmas rendőrsztorihoz kell: autós üldözések, lövöldözéssel egybekötött bűnöző ártalmatlanítás, de akár helikopteres manőverezés is. A 80-as éveket idéző hangulat Averno City-be kalauzol el, ahol az alvilág sohasem alszik, legyen szó narkósok üzleteléséről, vagy a bandák közötti leszámolásról. Váltakozó napszakok és dinamikusan alakuló időjárás teszi még változatosabbá a neonfényben úszó város látképét.

A tervek szerint a The Precinct idén fog megjelenni PlayStation 5, Xbox Series X|S konzolokra és PC-re, utóbbin már elérhető egy demó is a Steam felületen.

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...