Tom Hardy szívesen lenne még Venom

Link másolása
Lezárul egy korszak a színész életében, 3 film után elengedi Eddie és Venom karakterét, de nem zárható ki, hogy még visszatér a szimbióta szerepében, akár Pókember ellenfeleként.

2018-ban került a mozikba az első rész és bár nem aratott túl nagy sikert, arra elég volt a film minősége és pénztáraknál nyújtott teljesítménye, hogy érkezzenek hozzá folytatások. De lassan lezárul a Venom mozis trilógiája és ezzel együtt a főszerepet alakító Tom Hardy is elbúcsúzik a szereptől, de abban nem lehetünk biztosak, hogy örökre teszi mindezt.

Hardy a New Yorkban tartott Comc-Conon beszélt arról, mit jelentenek számára a Venom filmek. "Minden Eddie és Venom pillanatot imádtam, nagyon a szívemhez nőttek." - osztotta meg a színész a karakterekhez fűződő viszonyát, emellett kihívás is volt a filmekben szerepelni és a két eltérő figurát vászonra vinni. A sok kellemes emlék és összetett feladat miatt Hardy gondolkodás nélkül elvállalna olyan filmet, amiben visszatérhetne ezekhez a karakterekhez. De egyelőre elégedett a 3 filmmel és a munkával, amit beletettek. Sejtelmesen a "soha ne mond, hogy soha" választ adta a kérdésre, hogy vajon fog-e szerepelni Venom az Ő alakításában egy Pókember-filmben. Korábban Tom Holland ódákat zengett a Pókember 4 elkészült forgatókönyvéről, ki tudja, lehet, hogy Venommal is meg kell küzdenie benne.

A Venom: The Last Dance két nap múlva, október 24-én kerül a mozikba.

1.
1.
Shao Kahn
Esetleg nem szerepelhetne Venom majd mondjuk a 2027-es Avengers Secret Wars-ban? Csak egy ötlet.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...