Hírarchívum - 2024. október

A Paradox Interactive a jövő érdekében változásokra kényszerül

Számos rosszul sikerült project után, a Paradoxnak muszáj átszervezni a belső működését, hogy a korábbi, sokszor elkerülhető hibák ne forduljanak ismét elő.

A hónap végén érkezik a Red Dead Redemption PC-re

Most már akár eshet piros hó is, bármi megtörténhet, annyi év várakozás után hivatalos premier dátumot kapott a Red Dead Redemption első részének PC-s portja, amiből nem marad ki az Undead Nightmare sem.

Túl a 10 millió eladáson a Detroit: Become Human

A Quantic Dream eddigi legnagyobb játéka nem mai darab, viszont a népszerűsége töretlen, a megjelenés óta eltelt hat évben pedig szép számban fogyott mindkét platformon.

Mobilra tart a Dredge

A tavalyi év egyik legjobban sikerült indie játéka most egy újabb platformra hajózik be, aminek hála a telefonunkon is halászhatunk és retteghetünk a mélység teremtményeitől.

HWSW: Itt a vége a Play Áruház monopóliumának

November elsejétől át kell alakítani az androidos alkalmazások disztribúciós folyamatát a Google-nek az Epic Games-szel folytatott jogi csatározás eredményeként - írja a HWSW.

Októberben érkezik Steamre az Assassin's Creed Mirage

A sorozat tavalyi epizódja is tiszteletét teszi a Valve áruházában a Ubisoft exkluzivitással való leszámolása részeként. Pontos megjelenési dátumot ugyan nem tudunk, de még ebben a hónapban elérhetővé válik.

Megvannak az idei Golden Joystick Awards jelöltjei

Az elmúlt nagyjából egy évben megjelent játékokra megindult a közönségszavazás, sőt egy második szavazás is lesz a későn megjelenő címek érdekében.

Reagált a Ubisoft a felvásárlási pletykákra

A francia kiadó végre megtörte a csendet a jövőjével kapcsolatban, igaz, túl sok konkrétumot továbbra sem árultak el, így egyáltalán nem kizárható, hogy a találgatások igaznak bizonyulnak.

Launch traileren a Silent Hill 2 Remake

Végre elkészült a Bloober Team alkotása, és újra átélhetjük a borzongást Silent Hill ködös városában. Az alkalomhoz pedig természetesen dukál még egy utolsó előzetes is.

Call of Duty: Black Ops 6 - korán érkezett a launch trailer

Nagyjából két és fél hét van még a CoD-széria legújabb Black Ops részének megjelenéséig, de a Treyarch FPS-éhez már most kijött egy global launch előzetes, amiben nincs hiány akcióból.