Hírarchívum - 2024. október

Hasbro társasok érkeznek a Fortnite-ba

A LEGO után a Hasbro is csatlakozik a Fortnite világához, a Murder Mystery: Clue már hozzáférhető, később pedig a Guess Who? és a Connect Four is elérhetőek lesznek.

Avatar: The Last Airbender - a Saber Interactive új RPG-n dolgozik

A Paramount Game Studios a Saber Interactive-val közösen készíti az Avatar világában játszódó szerepjátékot, amihez az eredeti sorozat készítői is csatlakoznak, így lehet végre egy igazán ütős adaptáció elébe nézünk.

Nem csak medvéknek ajánlott az Epic Games Store legújabb ajándéka

Ezen a héten sem érdemes kihagyni az Epic Games Store ingyenes játékát. Ezúttal egy panziót kell felépítenünk és menedzselnünk... ami nem is olyan egyszerű, ha egy medve vagy.

David Hayter visszatér egy régi szerepéhez

Rejtélyes üzenetet közölt X-posztjában a leginkább Solid Snake hangjaként közismert szinkronszínész, egy régi szerepéhez tér vissza, ami a következő közlése alapján valamilyen formában az MGS széria lehet.

A Tencent és a Guillemot család kivásárolná a Ubisoft kiadót

A Bloomberg értesülései szerint a jelenlegi piaci helyzetet szem előtt tartva a Guillemot család a Tencent segítségével vásárolná ki az Assassin's Creed kiadóját, mivel az utóbbi évben jelentősen estek a részvényeik.

Októberben indul a Windblown korai hozzáférése

A Dead Cells társalkotóinak új co-op roguelike játéka a Steam Next Fest keretein belül is kipróbálható lesz egyjátékos módban, nem sokkal az early access rajt előtt.

Sid Meier's Civilization VII - combos lett a gépigény

Alaposan fel kell kötnie a gatyát annak, aki a lehető legjobb minőségben szeretné élvezni a Civilization következő kiadását. A Firaxis háromféle gépigényt is megosztott a jövőre érkező 4X-játékhoz.

A halálról szól a The Sims 4 következő kiegészítője

Természetesen a játékra jellemző bohókás, komolytalan módon, sok új tartalommal és érdekességgel a rajongók számára. A kiegészítő már előrendelhető, és még a hónapban megjelenik.

Zárt bétát tart a The First Berzerker: Khazan

A hírt egy új cinematic trailer keretein belül jelentette be a Nexon, maga a zárt béta pedig kicsivel több mint egy hétig tart majd. Végleges megjelenés továbbra is jövőre várható.

Itt a Star Wars Outlaws friss javítócsomagja

A fejlesztők megígérték, hogy ráncba szedik a játékot, és az első patch be is futott. Még messze van a vége a javításoknak, viszont ez egy ígéretes kezdet, kár, hogy nem a megjelenés előtt lépték meg.