Hírarchívum - 2024. október

Nagyon nincs még kész a Death Stranding 2: On the Beach

Habár a Death Stranding sokak által várt folytatása elvileg jövőre megjelenik, a játék atyja, Hideo Kojima azt állítja, hogy még a fele sincs kész az On the Beach alcímmel érkező második résznek.

Kiszivároghatott néhány új infó a Lords of the Fallen 2-ről

Újabb infók derülhettek ki a HEXWORKS dark fantasy akció-szerepjátékának folytatásáról, a Lords of the Fallen 2-ről, legalábbis egy kiszivárgott dokumentum alapján.

Monster Hunter Rathalos Telecaster - érkezik a Fender-kollaboráció

A lehető legmenőbb módon promotálják a jövőre érkező új Monster Hunter-játékot, a Wilds-ot. A Capcom a legendás hangszergyártóval, a Fenderrel lépett kollaborációra, hogy elkészüljön a limitált kiadású gitár.

Visszatérhet a Tony Hawk's Pro Skater-sorozat

A 2020-ban megjelent Tony Hawk's Pro Skater 1+2 sikere után visszatérhet mindenki kedvenc gördeszkás játéka. A franchise jövőjéről a névadó Tony Hawk nyilatkozott.

Switchre is jön a Yakuza Kiwami

Újabb hírek érkeztek a Yakuza-franchise felől, még ebben a hónapban végre a Nintendo kézikonzoljára is megjelenik az első rész felújított változata, jön a Yakuza Kiwami!

Sword Art Online: Fractured Daydream - megnézhető az intro

Már csak pár nap van hátra és érkezik a népszerű anime, a Sword Art Online legújabb videojáték-adaptációja, a Fractured Daydream. Ennek örömére pedig nyilvánosságra került a játék intro videója, lessetek bele!