Hírarchívum - 2024. október

Vicces rajzfilm készült a Baldur's Gate 3-at ellepő modokról

Végre konzolokon is elérhető a hetes számú patch a Baldur's Gate 3-hoz, amivel a PS5 és az Xbox-tulajok számára is elérhetővé vált a modolás lehetősége. Ennek örömére egy vicces rajzfilm is készült.

Traileren az Etheria: Restart

Újabb körökre osztott akció-szerepjáték van érkezőben. Az Etheria: Restart című anime stílusú sci-fi alkotásban egy neonfényben úszó virtuális városban kell harcolnunk a vírusok ellen.

Megjelenési dátumot kapott a Kong: Survivor Instinct

A nyár folyamán érkezett az első információ a 7Levels által fejlesztett King Kong-játékról, de ezidáig keveset lehetett tudni a csapat terveiről. A frissen megosztott videó alapján az kiderült, mikor jelenik meg a program.

Steven Spielberg is szereti a videójátékokat

A híres rendező fia osztotta meg a napokban, hogy apukája nemcsak a kamerák mögött, de a monitor előtt is szívesen tölti az idejét, nagy Call of Duty rajongó.

Diablo 4: Vessel of Hatred - élőszereplős trailerrel hangolódhatunk a megjelenésre

Nincs már túl sok idő a Diablo 4 új DLC-jének érkezéséig, a Blizzard egy élőszereplős, akciódús videóval igyekszik visszacsalogatni a játékosokat a kalandhoz.

Kiderültek az Xbox Game Pass októberi újdonságai

Itt a hónap eleje, a Microsoft szokás szerint megosztotta a játékok listáját, amelyek október első felében kerülnek be a Game Pass kínálatába. Tartalmas hónapnak nézünk elébe.

Assassin's Creed: Shadows - újabb részletek kerültek elő a csúszásról

Néhány új információ látott napvilágot arról, hogy, miért döntött úgy a Ubisoft, hogy jövőre tolja a játék megjelenését, és mire helyezik a hangsúlyt a megjelenésig hátralévő időben.

Dragon Age: The Veilguard - hallgassunk bele a soundtrackbe

Hans Zimmer osztotta meg YouTube-csatornáján a hamarosan érkező új Dragon Age-epizód fő zenei témáját, ami Lorne Balfe közreműködésével készített a zeneszerző.

Az Annapurna szerint aggodalomra semmi ok, továbbra is készül a Silent Hill: Townfall

Az új Szárnyas fejvadász-játékhoz hasonlóan a Silent Hill-sorozat legújabb részének számító Townfall fejlesztését sem befolyásolták az Annapurna Interactive-ot érintő tömeges elbocsátások, nyilatkozta a kiadó.

Ingyenesen nézhető a The Legend of Vox Machina első két évada

Ha bírjátok a fantasyt, a D&D-t vagy a Baldur's Gate-et, esetleg a Critical Role rajongói vagytok, akkor van egy szuper hírünk! A harmadik évad premierje előtt ingyenesen megtekinthetővé vált a The Legend of Vox Machina eddigi összes epizódja.