Hírarchívum - 2024. október

Megjelent a Parcel Corps!

A Jet Set Radio hangulatát megidéző játék megjelenését szeptember elején napolták el bizonytalan időre. Most viszont a semmiből, mint egy biciklis, előbukkant a Parcel Corps, ami tegnaptól már elérhető.

Szikrázó traileren a Dragon Ball: Sparking! Zero

Egy héttel a sorozat egészét átölelő játék megjelenése előtt befutott egy újabb előzetes, ami az igazán kemény harcoknak ágyaz meg, egészen a legfrissebb történetekig.

The Alters - jövőre jelenik csak meg

A 11 bit studios épp túl van a Frostpunk 2 megjelenésén, ám a már egy ideje fejlesztés alatt álló The Alters az előzetes tervekkel ellentétben nem fog idén elkészülni, 2025-re csúszik.

Króm hatású kiegészítők érkeznek a PlayStation 5-höz

Mától előrendelhetőek azok a tartozékok, amelyek krómos színekbe öltöztetik a PlayStation 5-öt, háromféle variáció közül választhatunk az új kollekció keretein belül.

Megjelent a S.T.A.L.K.E.R 2-ről szóló "így készült" videó

Viszontagságot útja volt a GSC Game World új játékának, nemcsak a fejlesztés kihívásaival, de egy háborúval is szembe kellett nézniük a készítőknek. Tapasztalataikat egy videóban meséik el.

Metro Awakening - nézzük, milyen lesz a játékmenet!

A horror műfaj az egyik legjobb terep a virtuális valóságra épülő élmények számára, a Metró világa ideális a rettegésre, amelyet nemsokára VR-ban élhetünk át.

Best Served Cold - nyomozós játék készül

A csaposoknak mindig kiemelt szerep hárul, mindig jól értesültek, a Rogueside játékában nem kisebb feladat hárul a főszereplőre, mint hogy gyilkosok után kell nyomoznia.

Hi-Rez Studiosnál is elbocsátások lesznek

A Smite 1-2 fejlesztőit is utolérte az egyre gyakoribb jelenség, miszerint a stúdió életben maradásához sajnálatos módon több kollégájuktól kell megválniuk.

Starfield - alulteljesített a Shattered Space

A Starfield első nagy kiegészítőjét számos kritika érte a megjelenés után pár órával, mivel a jelek szerint ennyi idő alatt is kijátszható kiegészítő legérdekesebbnek szánt eleme, a fő küldetésszál.

7 napos munkahetek várnak a Star Citizen fejlesztőire

Ezt nevezzük crunch-nak! Kötelező 7 napos munkahetet vezetett be a Cloud Imperium Games a fejlesztőinek a Citizencon előtti párhetes hajrában, pedig a Star Citizen teljes megjelenése továbbra sincs kilátásban.