Traileren a Silo 2. évada

Link másolása
Vajon merre vezet Juliette útja, mit talál a silón kívül, amerre ember már rég nem járt? Az Apple sorozatához érkezett egy bemutató, amely válaszokat nem ad, de izgalmas jeleneteket tartogat.

A Hugh Howey könyvei alapján készült sorozat 1. felvonása remekül sikerült, izgalmas történetvezetés, korrekt képi világ, erős színészi játék jellemezte, és az évad lezárása megágyazott a folytatásnak.

A történet kiinduló pontja, hogy az emberiség (egy része) egy hatalmas földbe süllyesztett silóban kényszerül élni, elvágva minden külső kapcsolattól mentesen. A monstrumban adott a túléléshez minden: étel, ital, áram, orvosság, megfelelő személyzet, a lakosság alapvetően békében éldegél. A bezártság, a kíváncsiság, a reményvesztettség azonban néhány embert arra késztet, hogy megkérdőjelezze, amit a silón belül a világról gondolnak, tudnak. Juliette is ilyen helyzetbe kerül és végül az első szezon zárásában felfedezi a valóságot, amely merőben más, mint amire számított.

Innen veszi fel a fonalat a sorozat folytatása, amelyben további izgalmak és meredek helyzetek elé állítják a főszereplőket, ahogy egyre több dologra derül fény. Természetesen visszatérnek a korábbi szereplők és színészek, élükön Rebecca Fergusonnal és Tim Robbins-szal. A Silo 2. évada november 15-én debütál az Apple streaming felületén és egészen január 17-éig minden pénteken érkezik majd egy-egy új rész.

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...