Az Xbox marketingese tudja, hogy az embereket érdekli a Banjo-Kazooie

Link másolása
Aaron Greenberg, az Xbox marketingese szerint csak félreértésről volt szó amikor azt mondta, hogy "senkit nem érdekel a Banjo-Kazooie". Sőt, állítása szerint ő maga is nagy rajongója a sorozatnak.

Tegnap bejárta az internetet a pletyka miszerint az Xbox marketingese, Aaron Greenberg azt mondta egy sajtókonferencián, hogy "senkit nem érdekel a Banjo-Kazooie". Greenberg ezzel kapcsolatban nyilatkozott most, állítása szerint félreértésről volt szó és tudja, hogy az emberek igenis fontosnak tartják az ikonikus platformert, sőt, ő maga is nagy rajongója a sorozatnak. "Tudom, hogy milyen sokat jelent a rajongóknak és a játékosoknak a Banjo-Kazooie. Az én szívemben is különleges helyet foglal el, ezeken a klasszikusokon nőttem fel." közölte Greenberg egy X-bejegyzésben.

A korábbi kijelentés egyébként már csak azért is sántított mert az Xbox főnöke, Phil Spencer maga mondta azt, hogy amint megtalálják a megfelelő stúdiót a feladatra számítani lehet majd új Banjo-Kazooie-játékra. "Láthatjátok, hogy még nagyon sok címhez nem nyúltunk hozzá. Banjo-rajongók, hallak titeket! Az igazság az, hogy amint megtaláljuk a megfelelő csapatot és a megfelelő alkalmat, szeretnénk visszahozni néhány történetet és karaktert korábbról."

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...