Ultimate Fighting Championship 2009 videó

  • Írta: tjames
  • 2008. június 21.
  • Hír
Link másolása
Végre befutottak az első gameplay jelenetek a 2007-es E3-on bemutatott Ultimate Fighting Championship 2009 című verekedős játékból.
Végre befutottak az első gameplay jelenetek a 2007-es E3-on bemutatott Ultimate Fighting Championship 2009 című verekedős játékból.


A készítők nagyszerű trailerrel leptek meg minket - a videóban egy könnyűsúlyban verekedő párost, Forrest Griffin-t és Quinton "Rampage" Jackson-t leshetjük meg "munka" közben. A játék mozgása inkább egy TNA-ra hasonlít, mint egy Fight Night-ra, amit  részemről én így elsőre sajnálok, bár sokaknak ez inkább pozitívum lehet. A grafika pazar, viszont hiányolom a sérüléseket, arctorzulásokat, mimikákat - remélhetőleg ezen még fejlesztenek, mert olyan viaszbábus az arcuk, jó lenne némi életet lehetni a karakterekbe. Az irányításról sajnos még nem tudtunk meg semmit, és az nagyon fontos lehet egy ilyen játéknál - talán legközelebb már arról is szót ejtenek a fejlesztők. Egyelőre gyönyörködjünk a mostani, igencsak jól sikerült videóban!
12.
12.
rafik
Hát a sérülések tényleg nagyon hiányoznak. Ha ezt korrigálják, akkor a pénzünkkért nem egy játéktermi gamet kapunk, hanem tényleg egy igazi bunyós játékot. De még azt is el tudom képzelni, hogy a sérülések külön lesznek beálíthatóak a játékban...gondolván az "erőszakos játékok" és a szülők miatt...vagy valami hasonló!
11.
11.
tjames
9.
9.
vergil
szerintem kurva jó lesz nekem nagyon bejött a videó alapján
8.
8.
Daveout
Gyerekek...még majdnem 1 teljes év van a megjelenésig de ti már leírjátok h szar! beszarok rajtatok! ha készlenne és ilyen maradna akkor már holnap kezünkbe foghatnánk! mondjuk én azt sem bánnám csak ne basszák el az irányítást!
7.
7.
Dinosaur
6.
6.
SOHER
ebből többet is kihozhattak volna...
5.
5.
Shagy
hát pedig ez a graf yo csak a sérülések hiányoznak

4.
4.
westZsolt
háát09-es létére sztem ez a graf gyenge ide
3.
3.
brolin10
Hm végre valami komplexebb harcrendszerel rendelkező ufc game. :)
2.
2.
CB
1.
1.
watto
ez annyira nem tetszik :(
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...