Már készül a következő Need for Speed

  • Írta: ATi0021
  • 2008. október 9.
  • Hír
Link másolása
Még meg sem jelent a Need for Speed: Undercover, de máris készítik a következő részt. Mindezt megerősítette az EA Black Box producere, Jesse Abney is.
Még meg sem jelent a Need for Speed: Undercover, de máris készítik a következő részt. Mindezt megerősítette az EA Black Box producere, Jesse Abney is.

Az új rész fejlesztését hat hónappal az Undercover bemutatása előtt kezdték meg, így gyakorlatilag két epizódot gyártanak egyszerre, hogy tartani tudják az éves NFS dózisunkkat. Jesse barátunk sajnos nem árult el több információt, ami érthető is, hiszen még az UC sincs itt.
23.
23.
killi
24# Igen, de a cikkben egy szó nem esik erről, amit írsz..
22.
22.
meridarider
23 omg annyira botvagy bmeg olvass kommentet arról volt szó h 2 Csapat van a BLACKBOXnál és ezért minden ki***szott NFSre 2 évük jut
21.
21.
Binder
Na ezen szartam be azonnal...

Má készül az új, ez még ki se jött, és nemrég azt közölték, hogy nincs idelyük DEMÓT csinálni...XD

Na neee...

Az összecsapásról meg annyit hogy egyetértek...kicsit több időt forditanának rá, akkor jobak lennének megint az NFS-ek...nem kell minden évben kiadni egy részt...
20.
20.
FeroxX
sajnos majd minden téren.. :S :/
19.
19.
NereusLaceee
20 Több cikkben, hjaa akkor bocs. Nem szeretnék egy ilyen játék miatt veszekedni.



19:... pont ezek miatt nem tudom éltetni az új részeket. A kisfilmekre emlékszem. az 5-ben volt utoljára ilyen. Nem is emlékeztem rá. Kokrét műszaki adatlap volt minden autóról.

Ha túl akarom játszani azt kell mondjam, szegény Középkelet európai csóringer srácok, azért vártuk az NFS-t, mert minden újat és szépet beleraktak. FeroxX... szép volt elmúlt, új szelek,és kisebb igények fújnak.
18.
18.
meridarider
ha tudnál olvasni ELŐZŐ cikkekben írták de nemgond majd elsőben megtanitanak olvasni is:)
17.
17.
FeroxX
meg amugy kiváncsi lennék, hogy az itt kommentelő arcok közül hányan emlékezteK ? emlékeztek egyáltalán ? vagy éltetek akkor már ? miszerint az NFS 4-ben olyan dolgok voltak, hogy meglehetett nézni minden autó belsejét egy valódi 360* fokban felvett kamerafelvételről, vagy hogy az NFS 2-ben prototipus ! járgányokkal lehetett nyomulni, vagy hogy anno egy NFS-ben ALAP volt a belső nézet ??! vagy hogy az NFS2-ben minden egyes verdáról volt egy külön (valóságban felvett) kisfilm és minden egyes részletes kis technikai adat közölve volt ?? emlékeztek ti még erre ? na most ezekhez képest szánalmas amit vergődnek (szerintem...)
16.
16.
FeroxX
amúgy szerintem legjobb NFS részek -> NFS 2, NFS 4, NFS : UG1, NFS : UG2..



bár visszatekintve az UG1 nem volt egy jó játék igazán, de annyi újdonságot hozott, hogy akkor abban az időben nagyon állat volt.
15.
15.
FeroxX
kell a fasznak évente NFS..rohadt harácsolo EA...nem képesek belátni, hogy esetleg, netalántán nem évente kellene a megszokott szarukkal kijönni, hanem türelmesnek lenni és igényesen megcsinálni EGY projectet ?
14.
14.
NereusLaceee
"Black Box nak mostantól két külön fejlesztőcsapata van és így minden gémre két évükvan"



Kedves meridarider: :D Idézem a cikket: az új epizódot 6 hónappal az UC bemutatása előtt kezdték, így gyakorlatilag két epizódot gyártanak egyszerre.

A cikkből sem a 2 év, sem a külön fejlesztőcsapat nem világos hogy honnan olvasható ki, de ha temonnndod...

13.
13.
meridarider
srácok olvassatok utána a dolgoknak mielőtt baromságokar írtok...

merthogy ha olvastátok volna az előző cikkeket abból kiderült hogy a Black Box nak mostantól két külön fejlesztőcsapata van és így minden gémre két évükvan tehát ennyit az összecsapásról

azt meg hagyjuk már h ugyanaz mint a mostwanted mert rohadtul nemugyanaz csak ezt nemvagytok képesek felfogni...botok:)
12.
12.
McDuff
11.
11.
NereusLaceee
12 Gubi:

Azért ezzel nem teljesen értek egyet, én a CoD4-et sz*rrá játszottam, örültem hogy végre egy modern játék, és azt is igényesen és pörgősen tálalták. Rövid lett a játékmenet, de a folyamatos aratás, kárpótolt.

Ennyi az ellenvéleményezés, de hozzáteszem, jön az új CoD, és az valahogy már helyből nem is érdekel.
10.
10.
Gubi
Ez most kb olyan mint ami a Call of Duty sorozatnál folyik. 1. részt mindenki imádta, jött a második ami még jó volt, utána meg már jött a probléma, hogy csak konzolra jön ki, aztán meg az hogy összecsapják az összes új részt, hogy minél hamarabb kiadhassák, stb.



Remélem, hogy a Need for Speed-nél nem ez lesz a helyzet, bár nem lepődnék meg ha így történne itt is -.-
9.
9.
laca009
3 neked 120%-ig aiagzad van.

4 az is jó lenne

DE HAVA MÉG MEG SSE JELENT DE MÁR KÉSZÜL AZ ÚJ MINEK biztos olyan lesz mint a ps... az szánalom volt
8.
8.
Skitz
Ez szép és jó de legalább egyet csinálnának meg rendesen. Szerintem.
7.
7.
NereusLaceee
7-8:

Az U-t én is díjaztam, a Tuningverdás filmek után, végre magam is összepakolhattam a kocsimat. Viszont túl kötöttnek éreztem a régebbiekhez képest. Aztán jött az U2, és mindenhol kb 2-3%-al kapott jobb eredményt mint a sima. Én pedig ugyanúgy voltam mint te. Ücsörögtem a suliban és azon gondolkoztam, a város melyik részein a legjobb elkapni egy gyanútlan tunert és lerázni. Valamint hatalmasnak éreztem a várost, mégis ki tudtam ismerni magam.



Valahogy nem talál magára a sorozat, bárki bármennyire is unja már hogy állandóan szidom az Undercover-t még megjelenése előtt, hát... boccsi, az első 9 részt még élveztem, (pontosítsunk, a 3 kimaradt) de a 10-ek már csakazértis makacssággal vittem végig, a 11, meg nekem túl PRO volt. Most pedig itt jön a 12, ami ugyanolyan mint a 9, csak annyival több, hogy törnek az autók, mint a 4-5-ben, csak a teljesítményben nem mutatkozik meg, pont mint a 6-ban, és ugyanaz a motor hajtja mint a 11-et, amit már csak azért írtam végére, mert ez legyen a legkevesebb.

5.
5.
SanAndriska
Nem értem mért kell annyira erőltetni ezt az évenkénti megjelenést.

Tökéletesen megfelelne egy olyan sorozat amiből csak 2 v 2 és fél éveként jön az újabb rész, mert akkor télleg van idő az átgondolásra kivitelezésre meg mittom én. És akkor legalább egy NFS kitartana a következő megjelenéséig.

Mert most általában mindenki játszik vele 1 órát/hetet azt megy a levesbe.

Anno mikor fenn volt az Underground már suliban azt terveztem hogy mein színű legyen a kocsi, milyen pályák esznek még, hogy vajon meddig tart ég az a 30 futam szingliben. /Asszem 112 volt vagy nem?/



Szóval az akkor is lekötött amikor nem játszottam. Az újjak már akkor sem kötnek le ha játszom velük.
4.
4.
suti_88
minden évben ugyanaz a mocsok ami beteríti a gépünket, nagy hype, növekvő marketingkiadások, élőszereplős sztori, nulla hangulat és játékélmény..én inkább az uj f1-es játékot várom grid grafikával, és remélhetőleg klassz szimulációval. köszi ea
3.
3.
NereusLaceee
A projetk jelenlegi neve: NeedforSpeed: Underconstruction

(neem bírtam kihagyni)



Szóval akkor újra felcsillan a reménysugár, hogy talán jövőre valami újat is kaphatunk
2.
2.
$how
Ez vicc...először 1-et csináljanak meg normálisan. Utána jöhet a többi
1.
1.
Dcrysis02
Öö ezt már ezelött is elárulták.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...