Japánban már kapható az új Nintendo DS

  • Írta: fojesz
  • 2008. november 5.
  • Hardver
Link másolása
Hétvégén kezdték el árusítani Japánban a Nintendo DS új változatát, amelyből két napon belül több, mint százhetvenezer darabot értékesítettek a kereskedők.
Hétvégén kezdték el árusítani Japánban a Nintendo DS új változatát, amelyből két napon belül több, mint százhetvenezer darabot értékesítettek a kereskedők.

Zenelejátszási lehetőség, három megapixeles kamera képszerkesztő programmal, beépített böngésző, nagyobb és szebb kijelzők, valamint számos apróság várja a megújult DS-re éhező játékosokat. Bár Európában és Amerikában a jövő évig várat magára a premier, Japánban már a hétvégétől kapni lehetett az új kézikonzolt, melyet a DS további piaci erősítése érdekében dobott ki a Nintendo a feltörekvő PSP-vel szemben. A konzolból negyvennyolc órán belül 170,779 darabot értékesítettek, a Famitsu értesülései szerint pedig az eredeti szállítmány szinte percek alatt elfogyott a boltokból. Kapóra jött a siker a Nintendónak, ugyanis mint említettük, a PSP egyre kedveltebbé vált az utóbbi időben a japánok körében, miután a Sony új internetes és multimédiás funkciókkal ruházta fel a gépet, illetve boltokba került az új PSP-exkluzív Monster Hunter játék is.

6.
6.
Nazgul44
xD szánalom...

Sztem a DS nem más mint pénzpocsékolás.Grafika lóf*sz irányítás szintén...semmi értelme nincsen.És akkor van egy csomó jó játékkészítőnek pofája kiadni erre a fostalicskára egy olyan játékot mint a CoD vagy az Assassins Creed,de PSP-re meg b*sznak kiadni,pedig sokkal jobb mint a DS...És itt van az End war is...b*szott az Ubisoft rendes játékot csinálni PSP-re és odadobta elénk DS-es változatot.Erre is csak azt tom mondani hogy nyazsgem ubisoft!!
5.
5.
Aramisz93
#5: Nem csak a Psp-hez mérték, már ideje volt a frissités.
3.
3.
Gael
ugyan sosem voltam oda a DS-ert,de mindig is kulonlegesnek tartottam.A Nintendo teljesen mas uton indult el vele,mint a Sony a sajatjaval,es bejott neki.Viszont ez eleg szanalmas,hogy a PSP3000 sikere utan ugye azonnal piacon az uj DS,es semmi igazi ujitas nincs,csak amolyan PSP-sites.
1.
1.
metafenomÉN
Igazán kiadhatták volna a DSII egy átlagos mobil telefonban durvább hardver van egy kicsit durvább telefon pedig sokkal szebb játékokat futtat, csak azokra nem ír a kutya se játékot
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...