Mortal Kombat vs DC Universe - újabb kivégzések

  • Írta: tjames
  • 2008. november 7.
  • Hír
Link másolása
Joker kivégzése után következzen Wonder Woman, Shang Tsung és Superman egy-egy kivégzése a hamarosan megjelenő Mortal Kombat vs. DC Universe-ből.
Joker kivégzése után - amelyet  azóta kénytelenek voltak finomítani, hogy a besorolást ne kelljen szigorítaniuk - következzen Wonder Woman, Shang Tsung és Superman egy-egy kivégzése a hamarosan megjelenő Mortal Kombat vs. DC Universe-ből.


20.
20.
zsoleszs
de hogy kell fatality-t csinálni pls valaki mondja meg nagyon megköszönném
19.
19.
TryGun
Ez elég fura rámentem a diablo utolsó karakter nemtommá mire és itt jutttotam ki.
Ez miért van?
18.
18.
Harkat
#21 Mert ott épenségel kardal verekednek vagy egyébb fegyverel. De ha más játékot is hoztál volna fel, akor is azért Mortal mert mégis special move meg a kivégzésekről híres , ezért hozták össze ezel. Igazad van hogy vér is alapja mortalnak, de most 4 rá jelemző tulajdonságból 1 -et kihagytak, helyette let még 3 új.
17.
17.
Harkat
Meg a Mortal Kombat fanok nem fogják megvenni, ép az aki tényleg fan az túlteszi magát a vér hiányán és megveszi hogy agyonverhesse kedvenc karakterével (SCORPION,BARAKA) a DC-seket.
16.
16.
Harkat
Ez a baj mindki egy új véres mortal kombatot vár, ahalyett hogy csak egy jó és szép verekedős játékot várna mibe két világ csap össze egymásal. Meg kevesebb a vér, a verekedés részeknél ugyan úgy meglesz, kivégzésnél maradnak ki csak, és a játékba Szerintem többet verekedsz mint kivégzel. Jó az tény hogy szarok lettek, de attól még a játék maga jólesz. Ha meg nemtetszik ne vedd meg és ne fikázd.
15.
15.
Aramisz93
Lehet hogy jobb lesz a Tekken?:S Azért az érdekes lenne, ha már az is jobb lenne a mortalnal. De majd meglássuk.
14.
14.
Giga0509
16:pl én :P sztem is nagyon yó lett...igaz mortal=vér na de mind1,sztem yó ez így is...
13.
13.
vergil
Pedig ez naon jó lesz és én 1000%hog olyan "hülye" leszek hogy megvezsem de nem tom hogy neketek mért nem tetszik most ez annyira sztem jó lesz meg a vidibe is tök jó kivégzések és biztos hogy lesz rajtam kivűl is olyan "hülye" aki megveszi!
12.
12.
demon68
én nem vagyok mortal rajongó, csak DC, nekem tetszik. supermané nagyon jó, még belelézerezhetne mikor már benne van az aszfaltban
11.
11.
felegyi
Emberek, ez nagyon sz*r! Még jó hogy nem adják ki PC-re... Ez a rész tutira bukás lesz, ahogy mnorbee írta nincs az a hülye aki megvenné!
10.
10.
tjames
#11: Én is így érzem. A mortal fíling ebből a prokudtumból nagyon hiányzik.
9.
9.
westZsolt
9) akkor neked a Tril Kill-re van szűkséged :D(majd javítsatok nem vágom a nevét-rendesen) amúgy nekem bejőn tők Fasa :D
8.
8.
McDuff
végtagokat,több vért,csontokat,bordákat,beleket,levágott fejeket akarok látni!!!régen ez miért nem volt probléma?????
7.
7.
yousif
hát ez iszonyat gyenge.....
6.
6.
tjames
A Joker kivégzése az volt, ugyebár, hogy alőször rálőtt a tántorgóra egy pisztollyal, amiből csak egy BUMM felirat jött ki....majd röhögöttt....és rálőtt mégegyszer, ami viszont igazi volt, így szétlőtte az elllenfele fejét. Állítólag a módosított verzióban már csak hallani lehet a fejbelövést, látni nem. Így tudom.....

#5: Soxor én sem értem miért nem kerül ki egy-egy hír. Én sem 200-at küldtem be eddig, jóval a duplája felett. Evvan.
5.
5.
Bally King
Hú de gyenge ez vér nélkül. Na jó, a négernél van egy kis vér, de még a levegőben elpárolog. :D
4.
4.
Harkat
Mostmár végképp nemértem én hogy megy itt a hírek rangsorolása. Multkor beküldtem egy hírt tele újabb videókal, kivégzéstől kezdve mindenel, nem raktá ki. Aztán egy másik gyerek is küldött egy elég fasza videót , ő még frapáns szöveget is írt mellé , nemrakták ki. Akor ezt a mortalos hírt miért? Mivel másabb?
3.
3.
Aramisz93
de miért csak a néger fazonnál van vér?:S
2.
2.
drip
jaja sztem is Joker-é volt a legfaszább piont olyan beteg mint ő maga :)

De ezek után eddig Szupörmen-é tetszik a legjobban de nem tom jobb lett volna ha megtartja régi brutalitását a Mortal így nincs meg aza hangulat sztem...legalábis számomra tuti nem :'(
1.
1.
wolf15
Hát...elmennek.

De Joker kivégzésével mi volt a baj???Sztem az volt a legjobb...
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...