Darkest of Days PC-s demó érkezett

Link másolása
Képes lennél megváltoztatni a történelmet a régi, nagy csaták újrajátszásával? A Phantom EFX fejlesztésében mindez az időutazás segítségével elérhető. Demo érkezett.
Letölthető a Phantom EFX új játékának a Darkest of Days PC-s demója. Ebben a sci-fi FPS akció játékban a történelem legnagyobb, legvéresebb és legsötétebb csatáit élhetjük újra. Egy jövőbeli időutazást kutató csoport ragad ki minket egy csatából, melyben az amerikai lovasság katonájaként épp rajtunk ütnek az indiánok. Miután meggyógyítanak, egy rejtélyes Mother nevű nő felkéri személyünket, hogy mint amolyan idő ügynök tegyünk rendet itt-ott. Ugyanis az időutazást kifejlesztő Dr. Knoell kicsit összekuszálta a történelmet. Mind korabeli, mind high-tech fegyverek állnak a rendelkezésünkre a közel 800 MB-os demóban, melyben az amerikai polgárháborúban vehetünk részt. A játék támogatja a PhysX-et, s a végleges változat, saját fejlesztésű Marmoset Engine-nel szeptember közepén érkezik PC-re és Xbox 360-ra.


Demó letöltése:
14.
14.
tommy93
Végre egy olyan játék ahol korabeli fegyvereket tudok használni.Puska pórt tölteni, bele a golyót és PUFF. Nagyon állat:)))
13.
13.
megalonagyix
Jó, de ingamebe sokkal szebb..
12.
12.
AKI94
13: nekem ennél talán rondább is mert csak minimumon jatszom de hát kit érdekel a grafika ha ha játék jó? :) (legalabbis nekem tetszik)
11.
11.
NereusLaceee
Képek alapján nem valami meggyőző... kb mint a DN4 képei :S
9.
9.
AKI94
na nekem tetszik pont az amire számítottam :)
8.
8.
drat576
én egy közepesre értékelném
7.
7.
AKI94
na a minimum azthiszem épp megvan szóval még lehet esély hogy elfut :S
6.
6.
Dcrysis02
Nekem nagyon bejött a demó, és ahogy Daks mondta, nagyon feelinges részek is lesznek majd benne, így érdemes fél szemmel követni a játékot.
5.
5.
bledzer
nekem csak ugy közbe kilép, remélem nem üdvözölhetem ezt az auto exit opciót majd a full verzióban
4.
4.
Optimus Prime
Élőben nekem szebb a játék, mint a képeken vagy videókon. És egy Celeronnal is 3mp alatt betölti a pályát. Ha nincs ez a demó valószínűleg én se igen figyelek fel a játékra.

Még egy újabb cím a letöltéshez: http://www.nzone.com/object/nzone_darkestofdays_downloads.html
3.
3.
Torque
2- Egyáltalán nem ronda, nem egy Crytech engine, de úgy a Chrome 3 szintjén lehet, kellemes, és sok katonát jelenít meg egyszerre, igaz, a mozgásuk kissé béna.
2.
2.
Sarkadi
Erről a játékról eddig nem is hallottam! Remélem kellemeset csalódok,mert a képek alapján elég ronda :-/



Azért megnézem mit tud! Köszi a lehetőséget! :)
1.
1.
Sogi
hát igy shotok alapján RONDA
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...