Bioshock 2 - Ilyen lesz a többjátékos mód

  • Írta: Ghost
  • 2009. szeptember 5.
  • Videó
Link másolása
A Bishock folytatása érdekes többjátékos módot kínál, ahol a különleges képességeinket használva szállhatunk szembe egymással, hogy a végén csak egy maradjon.
A Bioshock folytatása érdekes többjátékos módot kínál, ahol a különleges képességeinket használva szállhatunk szembe egymással, hogy a végén csak egy maradjon.


A 2K által fejlesztett játék az első epizód méltó folytatásának ígérkezik, legalábbis ami az egyjátékos kampányt illeti. A folytatásban már belecsöppenhetünk az igazi multiplayer mókába is, amelyet a különleges erők használata tesz még élvezetesebbé. Ha a kiadó nem tolja el a játékot megjelenését, akkor a következő év elején kipróbálhatjuk, hogy milyen is egy igazán érdekes többjátékos csata.
10.
10.
Horvi14
Hát ez eléggé...béna. Ezaz összevissza öldödlés nem megy a játékhoz. Mint az UT-ba deathmatch. Pedig magamnál nagyobb UT-fant nemnagyon ismerek :P. De ott van több mód is.
9.
9.
huszti
8.
8.
tjames
Szerintem ez igy igen ratyi. Mármint a szinli része tuti vétel. De mutiban egy horda módhoz hasonlót jobban el tudtam volna képzelni, mint ilyen egykörös deathmatch-et
7.
7.
Optimus Prime
#7: meglehet. :) De csak azért, mert te jobban ismered. Nézegetve a két játék videóit van hasonlóság. A BioShock első részére is jellemző volt ez az ironikus, '60-as évekbeli reklám stílus. Nagyon beteg ás nagyon bírom.

Jónak ígérkezik ez a multi, csak elsőre sokaknak túl sok lehet. A rengeteg fegyver, a hackelhető turrete-ek, meg a sok plazmid. A Big Daddy már nekem is sok volt. :D Vagy vele is lehet lenni - ami nem fair - vagy néha belép a multiba egy-egy. XD
6.
6.
gamerplayer
csak nekem jutott eszembe a fallout 3 az elején?
5.
5.
nomcsa
Igazából ha jobban belenézünk ebbe,meg monjuk elképzelünk egy dead space multit,bizony lesz különbség..pl a történet.ahogy itt kiveszem a gameplayokat,azt mondanám hogy akárhány játékmódja lesz a multinak,F-F-A-s lesz (mindenki mindenki ellen). De egy dead spaceban más lenne kicsit a helyzet,lenne egy fertőzött csapat,meg egy túlélő csapat,a többi meg már csak a készítőkön mulna..amugy nekem se tetszik ez az agyatlan multi max a képességek.
4.
4.
pyro
Amikor először hallottam, hogy lesz benne multi, akkor mindenre gondoltam, csak erre az agyatlan hentre nem. Remélem ezt a videót viccnek szánták.
3.
3.
megalonagyix
Hát ez elég gagyi. Most ez olyan, mint Dead Space multival. Nem illik hozzá, mert lassú a játékmenete. Mint a Doom3-nak.
2.
2.
Giga0509
Szerintem jó! én biztos kipróbálom :D
1.
1.
Dcrysis02
A single részét biztosan kiviszem ha lemegy az ára a játéknak, viszont a multi így a videó alapján nem fogott meg.

Biztos jó lesz, de én inkább kihagyom.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...