A zombik is visszatérhetnek az új Call of Duty-ba

  • Írta: fojesz
  • 2010. május 18.
  • Hír
Link másolása
Újabb érdekességeket tudtunk meg az új Call of Duty-ról - Mark Lamia, a Treyarch fejese szerint nagyon szeretnék visszahozni a zombis játékmódot is.
Újabb érdekességeket tudtunk meg az új Call of Duty-ról - Mark Lamia, a Treyarch fejese szerint nagyon szeretnék visszahozni a zombis játékmódot is.

Az új információkat az Official Xbox Magazine és az Official PlayStation Magazine szállították, és szerencsére mindkettő tudott érdekességekkel szolgálni. Ahogy arra számítottunk, a játékban elidőzünk majd néhány órát Vietnamban, s amellett, hogy háborúzunk serényen, a főhős (aki valószínűleg a videókban többször feltűnő szakállas keményarc lesz) titkos küldetéseket is kap majd, így kerülünk majd többek között egy SR-71-es felderítőgép fedélzetére, és így tudunk majd helikopter is irányítani.

A multiplayer alapos továbbfejlesztést kapott, elvileg lesz bétateszt is, ahol mindezt idő előtt kipróbálhatják majd a rajongók. A készítők a World at War kapcsán érkezett visszajelzéseket figyelembe véve dolgoznak, felturbózzák a játékkeresőt és a karakterkészítőt is. A kooperatív mód teljesen elkülönül a játéktól, kifejezetten erre a játékmódra készített pályákat ígérnek a fejlesztők. Bár túl sok részletet nem árulhattak el, állításuk nagyon szeretnének zombi módot is, amely a World at War egyik legnagyobb meglepetése volt anno.

Végül Mark Lamia annyit hozzátett mindehhez: az egész - több mint 200 főt foglalkoztató - csapatot ráállították a fejlesztésre. "Azt akarjuk, hogy a játék magáért beszéljen" - állítása szerint rengeteg kockázatot vállaltak a tervezés során.

13.
13.
Canapeace
Hali!Itt az uj trailer aki kiváncsi nézzen rá!: gametrailers.com Felül mulja majd az MW2-t,attol hogy nincs agyon harangozva.Igy még izgisebb.Azt is vegyük figyelembe hogy még november még igen messze van.
12.
12.
agocsaron
remélem nagyon jó lesz és lesz zombie is mert nekem az a kedvencem :D

és a legelső zombie map-ot egyedül 40-es szintig vittem :D
10.
10.
Gt17
8*

Graf esetleg :D.Sztori hát van rá esély,játékmenet tuti :D.
9.
9.
pjoco
Én nagyon várom, szerintem minden tekintetben jobb lesz mint a World At War! Mondjuk nekem anno nagyon tetszett és a zombie módba sok órát fektettünk! Der Riese nevü mapon 34 kört csináltunk 4 -en! :D
8.
8.
Mathia$
Szerintem ez mind sztoriban, mind grafikában és mind játékmenetben felülmúlhatja zaMW2-t. Kicsit jobban kéne hypeolni és meglesz a 20 milliós eladás.
7.
7.
adam183
Hát ha Treyarch akkor Zombimód :D Jöhet, jöhet! :)

Spec-opsban jó lesz/lehet majd nyomni. :D
6.
6.
ChainGun112
örülök az új híreknek de mikor lesz már látható az új trailer??????
5.
5.
adriano28
végre egy jó hír én imádtam/dom a waw zombis részét sőt direkt azé vettem meg hogy azzal tolhassam :D:D:D
4.
4.
Jocilus
#2: Én is úgy tudom,hogy lesznek dedikált szerverek.
3.
3.
Maxxer
#2: Egyik hírben olvastam hogy lesz dedikált szeró,lehet nem itteni hír ,de voltróla szó. És ott aztmondták hogy lesz.
2.
2.
asdwarr
mw2-ben nem lesz amúgy?:/

és első bekezdés utolsó sor egy t lemaradt a helikopter után szerintem;)

éés ,,felturbózzák a játékkeresőt és a karakterkészítőt is" ez csak nekem utal arra, hogy ebben se lesznek dedikált szerverek?:(
1.
1.
Giga0509
Király.WAW-ban állati jó volt a nazi zombies rész :D
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...