Medal of Honor: osonós és sniperkedős trailerek

  • Írta: InGen
  • 2010. augusztus 15.
  • Videó
Link másolása
Úgy látszik az Electronic Arts szeretné egy kicsit elterelni a figyelmet az egyelőre nem túl pozitív kritikákat kapó többjátékos üzemmódról, és most egy a single playerből kaptunk két új videót is. Az egyikben a csendes gyilkolást, míg a másikban a vadászpuskázást tekinthetjük meg.

Meg kell hagyni, amellett, hogy a többjátékos mód egyelőre nem nyerte el maradéktalanul a tetszésünket, a kampány azért továbbra is remeknek tűnik. Minden esélye megvan rá, hogy hangulatban és látványban megközelítse, vagy le is előzze a Modern Warfare 2-t, de mindenesetre szoros verseny lesz. Nézzétek a videókat:

32.
32.
VIPD
beszaras h csak az olajert megazert tamadjak az amcsik az ottaniakat h ne legyen eros orszag isrel kornyekeben idiota egy haboru da a jatek meg lehet jo!
30.
30.
brandonlee
Hát engem meg is győztek. :) De ha random újratermelődik az ellenség mint az Airborneban akkor kiakadok. :D
29.
29.
McReay
Beta alapján a graf jó volt és a gameplay is, viszont a sok "kispulya" elrontja a gamet!
28.
28.
mankrisz
húha...nekem a mw2 ből hiányzott a sniperes pálya :S amúgymeg milyen már hogy nem csipással osonsz?xd nekem nemnagyon nőtt a szívemhez az új moh...
+ meg mért csövesekre kell lőni egy barrettel???az egészben a kecske volt a jó :D:D
27.
27.
ZeuS91
Eddig tetszik nekem a játék. :)
26.
26.
chris360
Nagyon jófélének tűnik :)
25.
25.
b0rs
Nem lesz könnyű legyűrni MW2-t, kampánya epic volt, viszont ez snipos dolog brutál lesz
24.
24.
NECROSMOKE
"megközelítse, vagy le is előzze a Modern Warfare 2-t"azt azért nem hinném de a kampány az tényleg tetszetős de a multi azon még dolgozhatnak 1 picit(amugy csak most vettem észre,hogy a vidiket ki is lehet fullskrinezni nem mint régebb,ez jó :) )
23.
23.
Doc.
Ejha, ez a sniperkedés nagyon bejövős!
22.
22.
Yonny
Nekem is nagyon bejött már azóta várom mióta kijelentették hogy lesz új MoH. remélem nem lesz csalódás.
21.
21.
tjames
20.
20.
papailajos
18.
18.
simon 555
#8: ez a Sniper szemével lesz és mivel elég messzirol lő a video alapján ezért a szél és a légáramlatok eltérithetik a golyót.
a távcső szerintem meg azért néz ki így mert gondolom valami speciális távcső vagy nem tudom:D
16.
16.
Sogi
természetesen itt a sniper szemével látjuk a dolgokat, a segéd miért rángatná? meghatározza, igen, halljuk, hogy mit mond mellettünk, ennyi a történet. a golyó meg azért toccsan a fejen, mert amíg az célbaér, addigra az enemy elmozdul, és azt találja el
15.
15.
Fetto
sztem aza puskatávcső volt,miért rugott visza hátra ha nem?!
14.
14.
forgonati
#13: Az rendben, de ha megfigyeled, a "segéd" távcsöve minden lövésnél pontosan ugyanúgy rúg vissza. Márpedig ez igy eléggé valószinűtlen. Ha mellettem lövöldöznek, oké hogy megilyedek, de tuti hogy nem pontosan ugyanúgy rántom felfelé a távcsövem. Valószerűtlen.
13.
13.
dextra
#12: Hát kétlem hogy ha melletted lőnének mozdulatlan maradná a távcsővel,de ha ha a kezünkbe lesz a játék akkor majd kiderül.Mindenesetre én előrendeltem a Tier1 editiont.
12.
12.
peterpal7
#10: Ha a segéddel vagyunk akkor miért rúg vissza a távcsövünk? :) Elég fura ez így
11.
11.
forgonati
Számomra nem volt ennyire egyértelmű, azt hallani hogy a segéd dumál, de azt nem tudni egyértelműen hogy kinek a távcsövén át látjuk a dolgot. De ha a segéd akkor minden ok. Remélhetőleg jó gém lesz.
10.
10.
dextra
#8: hát egyértelműen a segéd,hiszen ő határozta meg ,hogy hol és hány méterre van az enemy
8.
8.
forgonati
A sniperesnél a célpontokat most a sniper szemével látjuk, vagy ez csak a segédje? Mert ha a sniper távcsöve, akkor eléggé gáz hogy a célpont seggén meg a hátán van a célkereszt, mégis a feje robban szét...
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...