Videóverseny - megosztásért Xbox 360 250GB

  • Írta: InGen
  • 2010. szeptember 2.
  • Rendezvény
Link másolása
Javában zajlik a pár hete meghirdetetett IBM Smarter Cities videóverseny, az első alkotások már meg is érkeztek. Most azonban nem csak akkor nyerhetsz, ha nevezel, de akkor is, ha Facebookon vagy Twitteren megosztod a verseny hírét -ezért jár ugyanis az egyik különdíj, az új Xbox 360 250GB konzol!

 

Még mindig hetek vannak hátra az IBM Smarter Cities videóversenyéből, ahol a jelentkezők feladata, hogy egy 2 perces videóban megmutassák, miként javítanának a város problémáin, miként tennék hatékonyabbá, jobbá a városi életet. Az első alkotások már be is futottak, de még mindig lehet nevezni!

Fontos azonban, hogy most egyedülálló módon nem csak akkor mehetsz haza ajándékkal, ha nevezel, hanem azt is jutalmazzuk, ha megosztod barátaiddal, ismerőseiddel, követőiddel a verseny hírét! Egyszerűen csak gyere fel Facebookra, like-old és oszd meg a Smarter Cities nyitóposztot, vagy tedd ki Twitterre, s máris megnyerheted a vadonatúj Xbox 360 250GB konzolt!


Semmi más teendőd nincs! Csatlakozz az IBM Hungary oldalához, s ha időközben elkap az okosabb, hatékonyabb városokért folytatott videóverseny hangulata, s úgy érzed, lapul benned elég ötlet és kreativitás, akkor ne habozz! Kapd el a mobiltelefonodat, fényképezőgépedet, rögzítsd egy 2 perces videót, küldd el nekünk, s nyerj értékes ajándékokat! A főnyeremény egy Apple iPad, a második helyezett egy jutalma egy Lenovo netbook, míg a harmadik helyért egy Sony Ericsson Vivaz mobiltelefon jár!

Ezen kívül még egy különdíj is gazdára vár: ha a te videódat like-olják legtöbben, akkor egy Fujifilm digitális fényképezőgép üti a markodat, így még akkor is nyerhetsz, ha a zsűri nem téged emelt dobogóra, de persze előfordulhat az is, hogy akár két ajándékkal zárod a versenyt!

A verseny teljes egészében az IBM Hungary Facebook-csatornáján zajlik, itt  tekinthetitek meg a versenykiírást, a nyereményeket, s persze itt lehet feltölteni az elkészült videókat is! Minden információt megtaláltok a Videóverseny fül alatt!

13.
13.
papailajos
12.
12.
X360_FaNbOy
#11: lol...magánélet faszkönyvbe? Hát ez enyhén vicces..bármilyen névvel beregisztrálhatsz..aztán megcsinálod amit kell és kész..:D Itt sehol sincs magánélet..:D
11.
11.
Rapid
#10: Nem lettem nagy arc, csak aki nem akarja a magánéletét kiteregetni, az le van tojva ájbíem bácsi részéről, úgy néz ki...
10.
10.
pepsus
8: ettöl most nagy arc lettel.
9.
9.
papailajos
#8: Lehet a Twitteren is!!!! :D :D
8.
8.
Rapid
Ez már mekkora diszkrimináció! És aki nincs a f@szbúkon??? Gyökér ájbíem!
7.
7.
papailajos
5.
5.
Ányy
Done. Próba szerencse :)
4.
4.
InGen
#2: Igen, akkor is lehet nyerni, ha nem küldesz videót.

Az a lényeg, hogy like-olod az IBM Hungary Facebook oldalát, majd like-olod és share-eled (megosztod) a verseny nyitóposztját.

Mindez pontosan le van írva a különdíjaknál, a hírben linkeltem is.
3.
3.
Mingyárt jönnek a fanboyok, hogy jó lenne nekik még egy xbox... mintha 1 nem lenne elég.
2.
2.
Szóval akkor is lehet nyerni, ha nem küldünk videót?
1.
1.
abydos
Most monitor problémával szenvedek, sajnos a laptopon vágni videót nem tudok (már a vinyó miatt is, kevés hozzá a hely) szóval valami alternatíván gondolkodom, de már van ötletem, hogy mi lesz ez...
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...