ArmA II: Reinforcements trailer érkezett

  • Írta: zoenn
  • 2011. április 23.
  • Videó
Link másolása
Pár hete már elérhető az ArmA 2 legújabb, önállóan is futtatható kiegészítője, a Reinforcements, melyben a brit katonai erők és a privát zsoldoshadsereg, mint játszható frakció kaptak helyet természetesen új egyjátékos és többjátékos küldetésekkel kézen fogva. Be is futott az új előzetes.

Habár a Bohemia Interactive játéka már a hónap elején a boltoka került, most, hogy a nagy rivális, az Operation Flashpoint: Red River is megjelent, ideje volt előrukkolni némi étvágygerjesztő anyaggal a cseh srácoknak is. Kétségtelen, hogy a Codies taktikai shootere némileg arcade-osabb élményekkel kecsegtet, az igazi autentikusságot még mindig az ArmA 2 kínálja, igaz csak PC-n és mára már kicsit kopottas megvalósításban. A Reinforcements pakk két játszható frakciót kínál: a britek speciális erőit és a privát zsoldos hadsereget, melynek szolgáltatásait bárki megvásárolhatja, ha van elég pénze hozzá. Új fegyverek, kétfős co-op kampány, valamint számos új multiplayer adalék is helyet kapott a csomagban. Lássuk!

11.
11.
Viktor6665
Grafika nem rossz, de nekem nagyon unalmas, az Operation Flashpoint red riverhez tudnám hasonlítani... Aki sokat cod-ozott, mint én annak nem nagyon fog tetszeni ez a sok taktika meg csapatmunka egy fps játékban.
off: elég szívás h a bf3 és a mw3 is csak novermber jön ki:(
10.
10.
wigyory
Maga a game tényleg jónak néz ki, vannak cél felületek rendesen.A két harci gép is meg állja a helyét, Apach és az A-10-es is tarolt.Ezt most pc-re adták ki, igy most kihagyom-főleg a gépigénye miatt, játékra nem fejlesztem a gépemet.Most nincs annyi zsém erre a célra-meghagyom a konzolnak ezt a lehetőséget.
9.
9.
Giggsy
#8: Mármint a BF3 nem arcade? Nem annyira, mint a CoD, de arcade lesz, legalábbis a single-je erősen. A videókban melyik rész nem tűn arcade-nak? A hídról húsz ellenséget levadászó figura? Vagy az eszetlenül gépfegyvertűz elé rohanó ellen?

Az ArmA az tényleg kőkemény katonai szimulátor, nekem az egyetlen bajom vele, hogy indokolatlanul nagy a gépigénye. Nagy látótáv, meg ténylegesen gondolkodó AI, de azért ezek nagyjából a OFP-ben is megvannak ésszerű gépigény és lényegesen vállalhatóbb grafika mellett. A játékok többsége élvezhető minőségben fut a gépemen HD felbontásban, az ArmA ezzel szemben alapra butított grafikával és levett felbontással is akadozott.
8.
8.
XDannyL
#7: A videókat látva nekem nem tűnt arcade-nak, de majd kiderül... :)
7.
7.
vytros
#5: Na azért vegyük bele, hogy a BF3 eléggé arcade ehhez képest. Ez gyakorlatilag egy szimulátor. Mindkét játék nagyon jó (vagy annak ígérkezik), szóval :)

És legalább nem az van hogy meg kell venni mindent, hogy másokkal játszhassunk, mert megkapjuk ezeket a cuccokat ( a campaign-t kivéve) egy patchel, csak rosszabbul megjelenítve.
6.
6.
wildláma
#5: ezt nézőpont kérdése
5.
5.
XDannyL
#4: jójó, de azért a BF3-at szerintem nem veri oda...
4.
4.
shatterhand
ez jobban tetszett így videókon mint a BF3
(csak nincs hozzá pc-m)
3.
3.
Mortis
Azért szép dolog azt látni, hogy nem minden fejlesztő egyből folytatást kreál, amiben legtöbbször van 1-2 új elem, esetleg egy leheletnyivel jobb a grafikai megjelenítés.

Még mindig jó a játék, mint eddig. :)
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...