E3 2011: Új Witcher-játékon dolgozik a CD Projekt

  • Írta: InGen
  • 2011. május 25.
  • Hír
Link másolása
Nem sokat pihen a CD Projekt: úgy tűnik, hogy a The Witcher 2 hatalmas siker, s ezt kihasználva máris új játékot fognak bejelenteni az E3 alkalmával. Hogy pontosan mi lesz ez, az egyelőre kérdés, mindenesetre a fejlesztők megjegyzéseiből azért el lehet kezdeni találgatni.

A CD Projekt RED képviseletében Tomasz Gop beszélt arról, hogy egy új játékon dolgoznak, melyről az E3 alatt rántják majd le a leplet. Hogy mi lesz az? Egyelőre csak annyi biztos, hogy a The Witcherrel kapcsolatos, s Tomasz még azt is elmondta, hogy "a konzolos játékosokat esetleg érdekelheti majd a dolog".


Viszont úgy tűnik, hogy nem a The Witcher 2 konzolos portjáról van szó, és nem is annak valamiféle kiegészítőjéről, valamint nem is a harmadik részről: "Nem fogok hazudni nektek, még nem kezdtünk el dolgozni a The Witcher 3-on."

Mindeközben egyébként a játékok korosztályos besorolásáért felelős ESRB listájában feltűnt az Xbox 360-as The Witcher 2, vagyis egyre biztosabb az, amit már titokban amúgy is szinte biztosra tudtunk: a PC-n hatalmas sikert aratott szerepjáték érkezik a Microsoft konzoljára.

Elképzelhető, hogy valamiféle spin-off készül, mely megjelenik majd konzolokra is? Az E3-on kiderül, melyet egészen hamarosan, június 5-7. között rendeznek meg.

25.
25.
Józsi_Doe
Valami kvíz játék lesz Geralt of Trivia címen >:)
24.
24.
Giggsy
#23: Eredeti játékkal ugyanúgy működnie kellene, legalábbis szerintem. Nekem is pl eredeti Mass Effect 2-m van, de mégis crackelt exe-vel játszom, mert nincs kedvem mindig előkaparni a DVD-t, ha el akarom indítani. Szerintem a Witcher esetében sem lehet másképp.
21.
21.
Shadowkill
#17: Tudom hülye kérdés,de mit kell csinálni ha letöltöttem?Ki kell cserélni a fájlokat mintha crackelném?
19.
19.
Balintka98
Szerintem valami kiegészítő lesz.
18.
18.
Mortis
Valami online szagot érzek. Ma már úgy is az a menő mindenhol...
15.
15.
falselight
#14: azt honnan lehet beszerezni?
14.
14.
bitbandita
Nekem jól fut, de akinek teljesítmény problémái vannak az használja a gog-s exe-t. +20fps, nem vicc...
13.
13.
n1m
12.
12.
lukaka

Mozgásérzékelö lesz az tuti
11.
11.
mephi
Nagyon kíváncsi vagyok, hogy milyen értékelést fog kapni a játék. Nekem a történet tetszik, helyenként olyan, mintha egy jobb fantasy könyvet olvasnék.
A patch azonban tényleg ráfér a játékra, illetve kétségtelen, hogy a grafikai beállításoknál ajánlatos egy kicsit érteni a géphez és okosan beállítani, hogy mi legyen bekapcsolva. Gyanítom sokaknál ez a gond, lehet a cikkben erre is megérné pár sorban kitérni.
10.
10.
Sarkadi
Egyre inkább várom az E3-t elvégre ilyen hirek mellet ki ne várná ? :D
9.
9.
vuliem
Kíváncsian várom a fejleményeket, meg hogy a 2. rész jöjjön konzolra - legalábbis xboxra mindenképp :D
8.
8.
thrillseeker
Egyre több kommentet olvasok, hogy optimalizálatlan lett a játék. Én ezt nem tapasztalom. Csak a VGA-m üti meg az ajánlott szintet. Két effect van kikapcsolva, viszont max.beállításokkal, +élsimítással, elmosódással szépen fut.
7.
7.
Kelan
Valóban nagyon jól sikerült a 2. rész. Jó lenne tényleg egy saját karaktert
generálni benne, de a fejlődés végett ez sem volt gond igazából.
Gyönyörűen fut a játék, csak be kell állítani rendesen.
Kíváncsian várom mi lesz a következő :)
6.
6.
renato999
#5: Szerintem játszható a Witcher 2, főleg hogy már 5x kijátszottam ! Nekem megy ultra beállításokkal, ha ki van kapcsolva az ubersampling. A játék meg egyáltalán nem gyerekes. Persze vannak hibái, pl ami már az egyben is volt ( legalábbis nekem volt, de csak a simában, a bővítettben már nem) hogy néha csak úgy magától kidob a játék, minden üzenet nélkül. Meg sajnos eléggé rövid (nekem legalábbis rövid) a 3. fejezet max 2 óra alatt kitolható, úgy is ha a mellékküldetéseket is megcsinálod. Nagyon örülnék egy következő WItcher játéknak, akármilyen legyen !
5.
5.
Macifasz
Előbb adjanak ki egy patchet, amivel játszható lesz a 2, és nem kell minimum grafon szenvedni, és majd utána gondolkozzanak a folytatáson.
4.
4.
Split
#2: Gyerekes? Egy vértől, és politikától mocskos felnőtt világban neked mi a gyerekes? :P
3.
3.
The Lone Drow
Remek hír :). Várom nagyon az E3-at, kíváncsi vagyok milyen játék lesz, esetleg új főhőst kapunk, talán csinálhatunk saját witchert? Áááá:)
2.
2.
miki1105
Hát nemtudom nekem annyira nem jött be a 2. rész nekem egy kicsit "gyerekesnek" tűnik, na meg persze most halt meg a monitorom úgyhogy visszajött a 17 colos ott meg nem lehet semmit se látni.
1.
1.
K/G.
Nagyon örülnék, ha megjelenne boxra. Lenne mivel elütni az időt a Skyrim érkezéséig.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...