E3 2011: Videón a Ubisoft további felhozatala

  • Írta: zoenn
  • 2011. június 7.
  • Videó
Link másolása
Friss játékbejelentések szempontjából egyértelműen a Ubisoft vitte a pálmát tegnap, legyen szó testünk karbantartásáról, netán rekeszizmunk edzéséről, a Your Shape, vagy a Rabbits Alive and Kickingre számíthatunk. De itt van még a Tintin mozi adaptációja és egy nyomozós, noir cím 3DS-re is.

Rabbids Alive and Kicking

Ha eddig utáltuk a folyton rosszkor, rossz helyen felbukkanó vérnyulakat, akkor most mindeki kiélheti a vágyait november 4-én, amikor a Kinect segítségével elpaskolhatja és megrugdoshatja őket. 

James Noir

A cím Nintendo 3DS-re érkezik, vérbeli noir-hangulatú nyomozós játék, amely az év végén jelenik meg.

Your Shape: Fitness Evolved 2012

Merje valaki azt mondani ennyi fitneszjáték után, hogy a gamerek túlsúlyosak és tohonyák. Ekkor a felhozatal mellett dobzódni fogunk a nádszállegényekben. Naná, hogy Kinecttel novemberben, erre tökéletes a szenzor.

Tintin

Maga Steven Spielberg és Peter Jackson rendező-legendák regéltek a Tintin nagyszerűségéről, hamarosan a mozikba is érkezik a népszerű mese következő darabja, a Ubisoftnál vannak a jogok, s egészen elképesztő platformelemekkel megspékelt cucc van kilátásban. Még jó is kisülhet belőle, minden platformon, idén októberben.

Just Dance 3

A franciák PS3-ra, Xbox 360-ra és Wii-re érkező táncjátéka igazi nagyágyú slágerekkel karöltve, mely idén október 11-én kerül a boltok polcaira.

10.
10.
A nyulak mindig is rendben voltak, a Tintines cím is egész ígéretesnek tűnik, a "többi nem az én műfajom" :) Sajnos pc-re a RRR-et leszámítva a többi nem jött, bár erősen a kontrollerre voltak kihegyezve, de azért egy RRR-2-őt szívesen fogadtam volna !
9.
9.
wigyory
A nyuszkós darab tényleg okés, de a többi egy selejt valami.Kár volt pénzt beleőlni a projektbe-buktás a dolog.
8.
8.
gagyinho
a Rabbids nagyot üt xD
7.
7.
LINK 21
3 ds-es izé hát nem tom :S ...többit meg se nem merem nézni ....ugri bugri nudli budlik ...weeeehh :D ....táncólni nőkkel a parttyba nem a szobába ..ehhhhjjjj :D tintin meg az mi az ? :S
6.
6.
LINK 21
ezek a rabbid reklámok mindig cefet jók :D:D wc kefés ..vmit a hűtős (végre nem a kinder pingwui vagy h mondják azt jött ki a hűűűűtőőőből !! ) jelenet az késsz :D ahmm nem szoktak rosszak lenni főleg ha van emberbe kis lőszer :S:D ...(alkoholos bef. ) nem átlagos viccek....meg az egész olyan off :D .. :D ...(franciák :D) ...De ez most ahm nem jön be sehogyse :D...
5.
5.
vytros
From Dust-ról vmi hír?
4.
4.
gucho
nem igazán esett le az állam...
3.
3.
Lordnekroseth
A tintin nemrossz. A többi...hát hagyjuk
2.
2.
hakydakillah
Azok a nyulak minden pénzt megérnek :-D Imádom a sorozatot, csak sajna a legtöbb epizód wii exkluzív :-(
1.
1.
Slik
a Tintin kiba.... jól néz ki nem? :D
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...