A hónap közepén jön PC-re a Bastion

  • Írta: fojesz
  • 2011. augusztus 7.
  • Megjelenés
Link másolása
Xbox Live-on óriási sikert aratott a Bastion, és ahogy azt a készítők korábban megígérték, hamarosan számítógépen is tesztelés alá vehetjük a játékot. Mindemellett a cím zenei aláfestése is megvásárolhatóvá vált, de aki szeretné, az interneten keresztül is hallgathatja - ebben az esetben ingyen.

Az először kizárólag Xbox 360-ra megjelent Bastion a Gamekapocsnál is hatalmas sikert aratott, s bár a Summer of Arcade időbeli előnyt adott a konzolos játékosoknak, hamarosan a PC-s verzió is befut, ezt a fejlesztők nemrég erősítették meg: a Bastion számítógépes változata először a Steam rendszerében debütál, méghozzá augusztus 16-án, később azonban más szolgáltatásokban is tiszteletét teszi.

A PC-s játék az 1200 Microsoft Pontnak megfelelő 15 dollárba fog kerülni, a steames verzió ráadásul támogatja a Steamworks szolgáltatásait, lesz felhő alapú mentés, kapunk achievementeket és ranglistát is. A játék DRM nélkül érkezik, ez mindenképpen jó hír azoknak, akiket csak bosszantani szoktak a körülményes másolásvédelmek.

Jó hír továbbá, hogy megvásárolható a Bastion egyébként baromi jó soundtrackje is: ezen az oldalon 10 dollárért lehet megvásárolni a digitális, és 15 dollárért a lemezes kiadást, de helyben is meg lehet hallgatni, ebben az esetben teljesen ingyen. Érdemes!

6.
6.
Hmmm. Ez jó hír, fincsi anyagnak ígérkezik a videók alapján. Mondjuk dobozosnak jobban örülnék, de azért nem halok bele ha csak Steamos lesz...
2.
2.
SSJ Gábriel
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...