CryEngine 3-at használ a MechWarrior Online

  • Írta: zoenn
  • 2011. november 18.
  • Hír
Link másolása
Az biztos, hogy a látványt tekintve semmi szégyenkeznivalója nem lesz a Piranha Games csapatának, hiszen az MMO csatamezőket felvonultató MechWarrior Online a Crytek legújabb technológiájára épül. A stúdió főnöke úgy gondolja, hogy ezzel a fegyverténnyel igazi AAA-s cím születhet.

A Piranha Games bejelentette, hogy a készülő MechWarrior Online a CryEngine 3 játékmotort használja. Russ Bullock, a csapat vezetője elmondta, hogy a technológia lehetővé teszi, hogy "valóban egyedülálló AAA-s élményt" varázsoljon a képernyőkre.

A régóta tetszhalott állapotban lelezdő MechWarrior-széria ismét visszatér - tudtuk meg az októberi bejelentés alkalmával. Nem is akárhogyan! Egy free-to-play MMO játék keretében belül csaphatnak össze az általunk kreált mechek, a konfliktusok valós időben zajlanak, saját robotunkat megannyi testreszabási lehetőséget kihasználva formálhatjuk saját alakunkra.

"A CryEngine-nel való munka igazi öröm" - mondta a Piranha Games elnöke. "Ez voltaképpen a legjobb választás számunkra: mind a karakteranimációkat tekintve, mind pedig a fizika alapú animációkat és a rombolhatóságot nézve. Lehetővé teszi, hogy igazán egyedi élményt teremtsünk a díjnyertes BattleTech-univerzum alapján."

A MechWarrior Online a jelek szerint jövőre jelenik meg PC-re.

9.
9.
Quent1n
Tőlem lehet bármilyen a lényeg, hogy visszatér a Battletech!! Most már csak egy Mechcommander kell majd, RTT játék úgysincs sok a piacon :)
8.
8.
Cooper911
Na ez jó hír.
De MMO-hoz nem szerencsés a legdurvább gépigényü engine-t kiválasztani mert nem minden játékosnak van meg hozzá a vas. Kevesebb játékos = kevesebb bevétel.
7.
7.
Stack
Micro-payment?
Arra gondolsz, hogy ha perkélsz hamarabb kapsz jobb cuccokat?
Ez legyen a legkissebb baj...
6.
6.
Darox
#4: Hát havidíj nem lesz, de tudtommal micro-payment viszont igen... Attól függetlenül biztos élvezetes lesz.
5.
5.
Optimus Prime
Hát attól, hogy a világ egyik legerőforrásigényesebb engine-jét használják még nem garantált az AAA-s blockbuster. Jobban örültem volna egy Unreal3-nak, ez nálam tuti nem fog menni.
4.
4.
Stack
Hát jobban örültem volna egy régimódi Single player-es játéknak :-S
Ha nem lesz havidíj az viszont már félsiker :o)
3.
3.
MadDragon
#2: Nem lesz havi díj és ez lett a Mechwarrior 5.
Amúgy jópofának tartom, hogy közben az egyik legjobb CryEngine 2-es mod a Mech Living Legends. :D
2.
2.
Stack
És mi a helyzet a MechWarrior 5-el? Azt jegelik?
Remélhetőleg ingyenes lesz, mert nagyon szeretem ezt a világot.
1.
1.
shooter1234
Na ezt biztosan ki fogom próbálni. Ha jövőre elkészülne az jó lenne.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...