Videón a törölt Crash Bandicoot-játék

  • Írta: fojesz
  • 2013. január 13.
  • Videó
Link másolása
Egy Activisionhöz közeli forrás szellőztette meg a következő gameplay videót, ami az egyik törölt Crash Bandicoot-játékból származik. A Crash Landed kizárólag Nintendo DS-re készült az eredetileg.

A Crash Bandicootról a Mind Over Mutant óta nem hallottunk, pedig egyre-másra érkeznek az olyan hírek, melyek szerint az Activision több ízben is megpróbálkozott a sorozat folytatásával.

Szeptemberben a Crash Team Racing új verziójáról írtunk, de a hírek szerint a Mind Over Mutant is kapott volna egy második részt, amivel párhuzamosan készült az alábbi felvételen látható Crash Landed is. A 2008-2009 között fejlesztett játékot kizárólag Nintendo DS-re szánta a Renegade Kid csapata, mígnem jött a gonosz Activision, és elkaszálta az egész projektet. Egy, a kiadóhoz közeli forrásból származik videó, a Destructoidnak köszönhetjük.

15.
15.
ground
Ki kellett volna adniuk 1 ujjat ps3-ra. Ilyen jó címet hagyni a süllyesztőben,.,.
14.
14.
Gu3sT2
A Crash Bash-t senki nem említi pedig szerintem az is iszonyatosan jó volt :)
12.
12.
_Tappancs_
Nem is baj,hogy törölték...a crash úgy volt jó ahogy ps1-en volt..eleve 100szor szebb,átláthatóbb volt mint ez...Mindig ez a fránya 3d erőltetése..hány játék sorozatot rontottak már el ezzel..a felfogással...
11.
11.
Naridar
#5: Azért a PS2-es wrath of cortex és a twinsanity se volt rossz. Aztán meg a DS-es Crash of the titans nekem pl. kifejezetten tetszett, tény, hogy nagykonzolokon nem volt az igazi. De az az igazság, hogy akármekkora dömping van FPS-ekből, az Activision inkább a minden-évben-új-CoD-ot erőlteti, ahelyett hogy megpróbálna más műfajban értelmeset alkotni. Akkor már inkább adják el a licenszt valami olyan kiadónak, amelyik még tud mit kezdeni egy ekkora lehetőségekkel bíró franchise-zal (Ubisoft, Namco, Konami, Traveler's tales, vagy akár egy kisebb indie csapat).
9.
9.
samatagrav09
Sosem lesz olyan jó mint a régi crash amit még a naughty dog csinált.
8.
8.
ViktorG
7.
7.
vmiki88
Activision logika: ha valami nem hozz a konyhára dollár csilliókat, azt törölni kell...
6.
6.
daenath
Gratula az Activision-nek, egy remek jatekot kukaztak, gondolom nem fer meg egy ilyen cim az uberfasza CoD mellet.
Az Activison-nel gusztustalanab kiadot nem nagyon ismerek, talan az EA.
5.
5.
spikee576
amióta a naughty dog dobta a cimet azóta nemkészűlt jó crash játék ezek csak hulladékok a ps1-s 1-2-3rész az crash azokat még a ndog csinálta a mai napig lealázza az összes crast amit csináltak.
4.
4.
Giga0509
Kár érte,PS1-en annó rongyosra toltam az 1.,2.,3. részét. :(
1.
1.
aruha
Köszönjük Activision...gyerekkorom egyik legnagyobb kedvence volt Crash..
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...