Áprilisban bemutatják a World of Darkness MMO-t

  • Írta: zoenn
  • 2013. március 1.
  • Hír
Link másolása
A CCP szépen halad a World of Darkness MMO munkálataival, sőt mi több, a fejlesztők már javában nyúzzák a játszható verziót. Az ígéretek szerint az áprilisi EVE FanFesten már bemutatkozhat a szerepjáték.

A CCP vezérigazgatója, Hilmar Veigar Pétursson az Eurogamernek elmondta, hogy a World of Darkness MMO munkálatai szépen haladnak, a játék a stúdió berkein belül már játszható formában van. Online játékról lévén szó, a belsős munkatársak már elveszve érzik magukat a masszív világban, s a címnek jót tenne egy nagyobb közönség - de ne rohanjunk ennyire előre!

A World of Darkness világa ugyanolyan mint a miénk, a háttérben viszont vámpírok, vérfarkasok és lidércek klánjai harcolnak és szervezkednek - az emberek pedig maguk a prédák. E világban játszódott a Vampire: The Masquerade - Bloodlines is.

A népszerű asztali RPG-k alapján készülő MMO a fejlesztők házi rendezvényén, az EVE FanFesten mutatkozhat be a nagyközönség előtt - legalábbis "egy kis darabja". Az eseményt április 25-27. között rendezik Reykjavíkban. Várjuk a World of Darkness első képkockáit!

24.
24.
Dreadlox
remélem ismerős arcok is fel fognak tünni, a redemptionból és bloodlinesból^^ mind 2 játék nagy kedvencem volt, hiába tért el játékmenetileg
23.
23.
#20: amíg ki nem jön, nosza, gyorstalpaló angolra beiratkozni, uccu!
22.
22.
drat576
#21: egy korai concept art róla, a végleges Jeanette kicsit dögösebb szerintem :)
21.
21.
gildesh
A hír thumbnailjén az Jeanette a Bloodlinesból, nem? :)
20.
20.
AmreyP
A Vampire: The Masquerade - Bloodlines az eddigi legjobb RPG amivel játszottam,változatos karakterek,jó helyszinek(kísértetház) frankó fejlődési rendszer.Sok bug volt benne,de a fanok sok javitást csináltak és meglett a magyarosítás is amivel végre sok dologra rátudtam jönni.Sajna nem vágom olyan szinten az angolt hogy ebbe az MMO-ba belevágjak :( Én örültem volna egy rpgnek de tény hogy már anno is olyan jó világot csináltak mintha élt volna...lehet igy lesz legjobb a játéknak,sajna igy sose lehet magyar :(
19.
19.
drat576
#18: én is így gondolom, majd áprilisban meglátjuk
18.
18.
tundrish
#17: Ez tény. Én nem követem ennek az MMO-nak a fejlesztését, de ha az lesz, akkor el kell térniük a hagyományos szabályoktól. Ugyanis emlékeim szerint (nem mostanában játaszottam utoljára) egy átlagos Werewolf: The Apocalypse karakter nagyon csúnyán el tudna intézni egy szintén átlagos Vampire: The Masquerade vámpírt.
Mondjuk a világ akkor lenne igazán ütős, ha mindennel lehetne játszani, de ez nyilván kivitelezhetetlen. Nehéz lenne egy szabályrendszerbe kiegyensúlyozottan belapakolni még a vámpírokat és vérfarkasokat is, nemhogy a mage-eket, changeling-eket, netán wraith-eket...
17.
17.
drat576
#16: így van, de teljesen másak az erőviszonyok, egyelőre nem tisztázott hogy játszható faj lesz-e
16.
16.
tundrish
#14: Márpedig a WoD-ban nagyon is elvárható egy vérfarkastól, hogy megkísérelje elkenni egy vámpír száját...
15.
15.
Gamelord
Érdekesnek tűnik. Majd ránézek :)
14.
14.
drat576
#13: Látom Te sem vagy Tisztában a WoD lényeivel, a vérfarkasok agyatlan (és igen ritka) gyilkológépek, ez a világ nem erről szól, ez nem Underworld :)
13.
13.
Mortis
Majd farkassal elkenjük a kéjelgő sápadtak száját.
12.
12.
thernielle
#5: "Hmm... Kezdjük azzal, hogy CCP stúdióról most hallok először."

Kezdhetted volna például azzal ehelyett, hogy egy kicsit utána nézel a CCP-nek, mielőtt levonsz egy felesleges következtetést. Hála Istennek veled ellentétben MMO-játékosok milliói nagyon is hallottak már a stúdióról ;)
11.
11.
thernielle
#9: Ti is? Egészen biztosan új fejezetet nyit majd a házasságunkban :)
10.
10.
StormNob
#1: ...nagyon jól el fognak férni, mivel nem ugyanannak a rétegnek készül.
9.
9.
DollSyndrome
Végre!!! Erre várunk asszonnyal évek óta.
8.
8.
KENKILL
#6: Valakinek fingja nincs a WoD-ról úgy tűnik :D
7.
7.
mestermagyar
Lebuktam, elöször beszéltem, aztán néztem XD
6.
6.
mestermagyar
Ásít. Hányadik varázslós, íjászós, kardozós, szörnyes mmo is ez?
5.
5.
bodortamas1
Hmm... Kezdjük azzal, hogy CCP stúdióról most hallok először. A trailer tetszik, ha szépen megvalósítják, ami benne volt, akkor nagyon jó játék lesz.
4.
4.
bodortamas1
Reykjavík? Ez komoly? Izland? Na arra kíváncsi lennék... A trailert most fogom megnézni.
1.
1.
Tommy74
Hááát, az Elder Scrolls online mellett...
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...