Folytatódik a Guilty Gear-sorozat

  • Írta: fojesz
  • 2013. május 20.
  • Bejelentés
Link másolása
A minap bejelentették a Guilty Gear-sorozat legújabb részét, és bár a játékról nem sokat tudunk egyelőre, az első gameplay jeleneteket felvonultató trailert már megkaptuk róla.

Az Arc System Works az utóbbi időben sokkal többet foglalkozott a BlazBlue-val, meg hát a Persona 4: Arena munkálatai is lefoglalták, így a Guilty Gearre nem is nagyon jutott ideje a srácoknak. Azonban ennek vége, az Arc System Works Festivalon már bejelentették az új Guilty Geart is.

 A Guilty Gear Xrd -SIGN--ról mondjuk csak egy trailerünk van, így nem is tudunk elhalmozni benneteket túl sok infóval, még a megjelenési dátumról és a platformlistáról sem mondhatunk semmit. Viszont az előzetes tényleg jó:

11.
11.
Exinor
#10: Jók is ezek és pont azért rétegjátékok, mert a rajongóknak készülnek. A másik kedvenc sorozatom az Armored Core, az is úgy jó ahogy van. Ha elvinnék ezeket a casual felé, akkor megölnék a sorozatokat, az egyik legjobb példa a Resident Evil, az eladások nőttek, de a játék horror elemeket már csak nyomokban tartalmaz. Sajnos egyre több sorozat tér le arról az útról amin elindult és nem a jó irányba:(
10.
10.
TJJJ
#6: Találtam egy rokon lelket, én már csak ezekkel a játékokkal játszok. :D
9.
9.
tundra
#5: Street figher 2-nél már megszoktuk. Nincs ezzel gond.
8.
8.
Exinor
#7: Na azzal én is megszenvedtem, párszor pihentetnem kellett a játékot:D
Én sem vagyok megszállott, nem gyakorolok hetekig 1-1 kombot, de szeretek az ilyen játékokkal játszani, van egy hangulatuk ami magával ragad.
Tekkent pl amennyire szerettem a 3 idején, most annyira távol áll tőlem.
7.
7.
Dreadlox
#6: jogos, nekem is tetszett ez a széria, bár a XXnél kicsit felbasztam magam azóta ne mnyomtam vele, mert sajnos nem vagyok olyan ázsiai lélek hogy leverjem a főmuftit:D
6.
6.
Exinor
#5: Ezt már ősidők óta fogyasztja és emészti a gémer gyomor, legfeljebb nem mindenki szereti. Animáció meg van benne, max neked nem jön át.
PS1 óta játszottam a Guilty Geareket, megvolt mind a két Blauzblue is, most meg jön az uj Guilty Gear, nekem ez a nap híre.
Ha minden játék mindenkinek megfelelne akkor hol maradna a változatosság?
5.
5.
AnimeWarlord
Baromira zavaró az animáció hiánya. Olyan mint ha laggolva játszanék. Rémálom. És akkor lehet fogni arra, hogy ez direkt így van meg stílus, meg blablabla, de ezt gémer gyomor nehezen fogja bevenni.
4.
4.
HellaJay
#3: Mert mondjuk nem ugyanannyi munka egy 3D-s modellt 60 képkockán át meganimálni mint egy sprite-ot újrarajzolni kézzel ugyanannyiszor.
A Mortal Kombat is ugyanilyen volt mellesleg, semmi köze ahhoz hogy japán a játék vagy nem.
Itt viszont igaz, hogy direkt a stílus miatt ilyen.
3.
3.
Necreon
Egy bajom van vele, mint a műfaj anime alapú képviselőinek 99%-ával. A borzalmasan darabos, szinte nem is létező animáció. Olyan mint ha minden mozdulat egy jpg kép lenne és ezeket váltogatnád.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...