Free-to-play lesz az Ace Combat: Infinity

  • Írta: fojesz
  • 2013. augusztus 3.
  • Hír
Link másolása
Megérkezett az Ace Combat: Infinity teljes trailere, ráadásként némi infót is elszórt a játékról a Namco Bandai. A legfontosabb: a sorozat történetében először free-to-play játékot tisztelhetünk az új rész személyében.

A rajongók egy része megrökönyödéssel konstatálta, hogy az Ace Combat: Infinity PlayStation 3-exkluzív lesz - mint kiderült, nem véletlenül.

A Tekken után ugyanis egy másik széria kapcsán is megpróbálkozik a free-to-play modellel a Namco Bandai, és bizony, az Ace Combat: Infinity lesz a kísérleti nyúl, amit így ingyenesen tölthetünk majd le szeptember 25-én a PSN-ről.

A játék hivatalos Facebook-oldalán megjelent információk szerint mindenesetre egyjátékos kampány lesz a programban, és egy új kooperatív mód is, amiben két négyfős csapatnak kell küzdenie a közös ellenség ellen.

8.
8.
BrendOoN
#2: Szerintem simán csak fizetett nekik a Sony, hogy ez legyen egy F2P exkluzív játék. Úgyis az összes nagy fejlesztőember azt mondja, hogy a Free to Play játékok a jövő. :)
7.
7.
supair
Jól jártatok,tuti móka lesz,ráadásul úgy tűnik gyönyörű..:-)
6.
6.
SLi
#2: ég áldja meg azt az arany szívüket!!
4.
4.
RangerFox
Vitára is lehetne majd egy szép port...
2.
2.
Jinbobo
Ezt örömmel olvasom! A Namco Bandai jó úton halad a játékosok szívének megnyerésére. Legalább nem csak a pénz motiválja őket.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...