Akcióban a World of Warships

  • Írta: fojesz
  • 2015. február 6.
  • Videó
Link másolása
Új kedvcsinálót kapott kapott a World of Warships, ezúttal egy rövid, gameplay jelenetekkel operáló trailert nézhettek meg a játékról. Közben úgy hírlik, a Wargaming szélnek eresztette a World of Warplanes fejlesztőit.

Most, hogy közeledik a World of Warships bétatesztelése, a Wargaming is egyre többet mutogatja a játékot: a minap kaptunk egy új trailert belőle, és bár nagyon rövid, azért ideális kedvcsináló.


Ezzel párhuzamosan más híreket is kaptunk a Wargaming háza tájáról: úgy hírlik, a cég bezárta a Persha Studios harkovi, 50 főt számláló irodáját, és a kulcsemberek kivételével (akiknek más irodákban adtak munkát) kirúgta az ott dolgozó embereket. Mindez azért is érdekes, mert a stúdióhoz kötődik a World of Tanks: Generals és a World of Warplanes projekt is. Hogy mindez milyen hatással lesz a csapat munkáira, az még nem derült ki.

8.
8.
Harkov
Szerintem meg a World of Tanks jobb. A War Thunderben van 100 órám, de annyi bőven elég is volt belőle. Hatalmas bughalmaz az egész (főként hiányzó textúrák), a legrosszabb spawn rendszerrel amit valaha is láttam. Rádob másik tankra, épületre, vagy sziklára, amitől felborulok, vagy nem tudok mozogni. A tank képes elakadni kb. a semmiben, még sík talajon is. A járművek mozgása egyszerűen katasztrófa, egy IS1 tank másfél perc alatt tud csak 360 fokos körben megfordulni azt is csak kis lépésekben. Másik tank kilövése teljesen random működik, van hogy 1-1 találat elég neki, de van hogy a lőszerkészletem felét belelövöm és a 12. átütő találat után is vígan szaladgál tovább. Rohadtul unfair map balansz, a bázis pontok rendszerint az egyik csapathoz közelebb vannak, mint a másikhoz, ezért nekik egyszerűbb kivárással és kempeléssel nyerni, ráadásul a matchmaking előszeretettel adja 3x-4x is ugyanazt a térképet zsinórban. Idióta csapattársak pedig itt is vannak, akik teljes érdektelenséget mutatnak a feladat orientált játék felé és emiatt a térkép egyharmadán túl már nem is merészkednek.
A WT jobb grafikával és koncepcióval rendelkezik, mint a WoT, de a technikai hiányosságok miatt a nyomába sem érhet.
2.
2.
Trapyd
Kéne már egy World of Vakonds.
1.
1.
ArrowCross
World of Warships with Admiral Jingles :) https://www.youtube.com/watch?v=ebx89jbm2vw
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...