Disney Infinity 3.0 - Star Wars Rebels-karakterekkel

  • Írta: Shifty
  • 2015. június 14.
  • Érdekesség
Link másolása
A Disney Interactive és a Lucasfilm megerősítette, hogy a népszerű Star Wars Rebels animációs sorozat hősei is csatlakoznak a Disney Infinity 3.0 csapatához, köztük olyanokkal, mint Kanan Jarrus vagy Ezra Bridger.

A Disney Infinity 3.0-hoz összesen három különböző Star Wars-témájú játékszett lesz majd kapható. A Star Wars: Rise Against the Empire-ben a klasszikus trilógia legemlékezetesebb jelenetei kelnek életre. Olyan ikonikus karakterek térnek vissza, mint Leia hercegnő, Luke Skywalker, Han Solo és hű társa, Chewbacca, miközben a birodalmiak oldalát többek között Darth Vader fogja képviselni.


A mostani bejelentésből az is kiderült, hogy a Star Wars Rebels animációs sorozat ismert szereplői is csatlakoznak a galaktikus összecsapásokhoz, így Kanan Jarrus, Ezra Bridger, Sabine Wren és Zeb Orrelios is biztos szereplője lesz az Infinity 3.0-nak.

A játékban ellátogatunk majd a Tatooine-ra, a Banthára, akár egy AT-AT volánja mögé is behuppanhatunk a Hoth jeges felszínén, az Endoron a speeder bike-okkal manőverezve kell leráznunk a rohamosztagosokat, de egy X-Winggel még a Halálcsillag elpusztításában is segédkezni fogunk.

A Disney Infinity 3.0 PC-re, PS3-ra, PS4-re, Xbox 360-ra, Xbox One-ra, Wii U-ra, iOS-re és Androidra érkezik.

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...