E3 2016: Pro Evolution Soccer 2017 - infók és trailer

  • Írta: zoenn
  • 2016. június 14.
  • Videó
Link másolása
Ne feledjük, hogy az E3-mal párhuzamosan fut a foci-Eb is, ráadásul vasárnap már az új FIFA-ba is belenézhettünk. Mi a helyzet a Konami alkotásával? A Pro Evolution Soccer 2017 is okosodott tavaly óta.

A Konami végre kiadta a Pro Evolution Soccer 2017 első előzetesét, így végre mozgásban is megcsodálhatjuk a japánok idei focis játékát, amit ezúttal is a FOX Engine hajt majd.

Idén hiperrealisztikus irányítást ígér a Konami, mindezt megfejelik "vizuális realizmussal" is. A Real Touch rendszer a labdaelkapásoknál válik hasznunkra, minden attól függ, hogy milyen magasságban, milyen erővel kapják a sportszert a játékosok. A labda fizikáját is átdolgozták a fejlesztők.

Az E3-on a kiadó mélyebb betekintést enged a PES 2017 Master League és myClub játékmódjába. A kapus viselkedése is javult idén, uralja a területet a tizenhatoson belül, igyekszik mindig elhárítani a csatárok fenyegetését okosabb helyezkedése révén. Az Adaptive AI felismeri, ha mindig ugyanolyan támadásokat hajtunk végre, és szépen keresztbe tesz nekünk.

Ami a prezentációt illeti, több száz új animáció került a játékba, az ütközések még valósághűbbek, és jó néhány új játékost sikerült fotorealisztikus minőségben digitalizálni, külön odafigyelve az egyedi stílusukra. A stadionok új bevilágítást kaptak többek közt.

A Pro Evolution Soccer 2017 ősszel érkezik PC-re, Xbox 360-ra, Xbox One-ra, PS3-ra és PS4-re.

A friss screenshotokat láttad már?

3.
3.
TheNick
Nem túl kedvező hír, hogy laza labdákat óriási vetődésekkel kell kivédeni ahelyett, hogy szimplán megfognák a kapusok, de végülis csak trailer, meglátjuk a teljes játékot. Sok jót nem várok.
2.
2.
Beniciodeltoro
Nekem a PES 16 nagyon bejött, már csak a mágnesláb effektuson kellene kicsit javítani, az ütközések jók voltak szerintem, szarabb csak nem lesz.
1.
1.
Yanez
Jól hangzik, de majd meglátjuk miként működik ez élesben.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...