GC 2016: Tavasszal érkezik a Get Even

  • Írta: zoenn
  • 2016. augusztus 18.
  • Megjelenés
Link másolása
Már lassan egy éve nem hallottunk a Farm 51 közelgő shooterértől, ami nem véletlen. A fejlesztők jelentősen rágyúrtak a pszichológiai horrorelemekre, az új kedvcsinálóktól tényleg magad alá csinálsz majd.

A történet szerint főhősünk, Cole Black egy régi elmegyógyintézetben tér magához, és csak egyvalamire emlékszik: meg kell mentenie egy tizenéves lányt, akik egy bombához láncoltak. A  fejlesztők a single player és multiplayer módok összemosását ígérik, és sosem tudhatjuk majd, hogy ember vagy gép által irányított ellenfélbe botlunk.

Folyamatosan próbáljuk kitalálni, hogy mi a valóság és az igazság, miközben a múlt darabkáit is összerakjuk. Minden hatással lesz a jövőnkre.

A Get Event még 2013 decemberében jelentették be. Ez lesz a Painkiller: Hell & Damnationről és a Deadfall Adventuresről elhíresült Farm 51 új címe (nem a legjobb ajánlólevél, tudjuk), amit a Bandai Namco ad ki.

A horrorelemekkel megspékelt cím 2017 tavaszán érkezik PC-re, Xbox One-ra és PS4-re.

Képek:

2.
2.
elgeri
"a single player és multiplayer módok összemosását ígérik"

Engem ez riaszt el a legjobban. Még nem tudni ezt hogyan is gondolják, de én nem szeretem az olyan játékokat, amiket nem lehet offline játszani :(
1.
1.
Yanez
Ez a trailer felcsigázott! Végre mégegy játék, amit érdemes várni! Legalábbis a látottak alapján.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...