Dobta az ingyenes modellt a Drawn to Death

  • Írta: zoenn
  • 2016. november 5.
  • Hír
Link másolása
David Jaffe új játéka mégsem free-to-play modellben látja meg a napvilágot. Az iskolai rajzokra emlékeztető látványvilággal operáló online játék hagyományos, fizetős cím lesz. Legalább tudjuk, mennyi tartalom lesz benne.

A Drawn to Death egy igazi hardcore TPS és brawler hibrid, amely igazán egyedi látványvilággal operál. Olyan az egész, mintha az iskolai skiccek elevenednének meg egy ultraerőszakos online shooterben. A designer, David Jaffe a PlayStation Blogon erősítette meg, hogy az anyag dobta a free-to-play modellt, és immáron fizetős címként folytatja pályafutását.

Emellett már azt is tudjuk, milyen tartalmak várnak ránk a premier napján. Hat karakter lesz nyitva, de ez a szám később bővülni fog. A játék kezdetben tíz térképet tartalmaz: többek közt egy idegenek által megszállt várost, illetve egy olyan házat, ahol a falakból vér folyik.

Az anyagban 26 fegyver kap helyet, néhányuk már a kezdetektől fogva elérhető, a többit nekünk kell megnyitnunk. Hat változatos játékmód is vár ránk, köztük a klasszikus DM és TDM, valamint egy objektíva-alapú móka, és egy olyan is, ahol csak a közelharc dominál majd.

Pontos megjelenési dátum még nincs, további részleteket későbbre ígért Jaffe.

3.
3.
Garfartix
Hát ha nem akarnak sok játékost... ők tudják.
2.
2.
PaprikaJancsi
Nagyon kis célcsoportot érint meg szerintem ez a játék. Egy nagyon arcade, ingyenes hatású játék, egy egyedi (már-már taszító) látvánnyal. Ne legyen igazam, de nem számítok hosszú életvitelre.
1.
1.
_Tappancs_
Ez a játék nagyon taszít. Ha ingyenes maradt volna, akkor se játszottam volna vele...
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...