Rebootolhatják az X-Men-sorozatot

  • Írta: fojesz
  • 2016. november 14.
  • Cooltúra
Link másolása
A hétvégén felröppent hírek szerint a Logan után resetelik az X-Men-sorozatot, a színészgárda felfrissül, és Bryan Singer rendező sem tér vissza valószínűleg. Már el is kezdődtek a munkálatok, Simon Kinberg gőzerővel dolgozik a forgatókönyvön.

A The Hollywood Reporter értesülései szerint a Fox rebootolja az X-Men-sorozatot, ami persze annak tükrében nem meglepő, hogy a márciusban mozikba kerülő Logan után Hugh Jackman leteszi az adamantium karmokat, és állítólag Jennifer Lawrence, Michael Fassbender, James McAvoy és Nicholas Hoult szerződése is lejárt.

Azok meghosszabbítása igen költséges lenne a stúdió számára, amivel az a legnagyobb probléma, hogy már az X-Men: Apokalipszis sem teljesített olyan jól a kasszáknál, mint elődei. A lap szerint Bryan Singer rendező visszatérése is valószínűtlen, egyedül Simon Kinberg producer és író marad a sorozattal, úgy tudni, ő már bele is vágott a reboot forgatókönyvének elkészítésébe.

A Foxnak a Deadpoollal is komoly tervei vannak, és bár a második résszel adódtak problémák a rendező távozása miatt, a cég már a harmadik filmen is elkezdett agyalni. A pletykák szerint ez hozná be az X-Menhez hasonló, de jóval erőszakosabb mutánscsapatot, az X-Force-ot, aminek a képregények alapján Deadpool, Rozsomák, Küklopsz, Kolosszus, Kábel és Domino is a tagja lehet.

Utóbbi kettő egyébként már a második részben is feltűnhet, Domino szerepére Mary Elizabeth Winstead (Cloverfield Lane 10.), Sofia Boutella (Kingsman: A titkos szolgálat) és Stephanie Sigman (007 Spectre: A Fantom visszatér) is esélyes lehet. A rendezői szék kapcsán egyelőre a John Wick mögött álló David Leitchet emlegetik.

27.
27.
Őrnagy
Na, utánanéztem, azért szerepelt pár jó filmben még.
26.
26.
Őrnagy
Én sajnálom, hogy Jackman így beleragadt ebbe a szerepbe, mert így nem volt lehetősége más karakterben is kipróbálnia magát. Szerintem jobb színész, mint az egész X széria, de hirtelen csak 1 film ugrik be, amiben szerepelt ezen kívül, meg egy ice-tee reklám :) , de az nagyon jó!
25.
25.
kopic
Rohadtul nem jó ötlet. Az Elsők, DoFP, Apokalipszis mind jók lettek szerintem.
Utóbbinál leginkább





SPOILER !!!!!!!!!!!!!



Apokalipszis 3 "lovasa" (Magnetot kivéve) volt irtó gyenge, plusz ha Apo érzi hogy ki a legerősebb mutáns vagy mi, akkor hogy nem volt képes Jean Grey erejét felfedezni, csak a legvégén. Fuck Logic.
Ezt valaki elmagyarázhatná nekem, mert csak egyszer láttam és nem volt túl világos.
23.
23.
DzsonRembó
Nagyon ideje lenne már!! Leülhetnének tárgyalni a Marvellel, ahogy a Sony is megtette. Mindenki jobban járna, mert nagyon nem megy ez a Foxnak.
22.
22.
Gykrizsi
#21: Mint film jó volt, de a főszereplőt 7gy utálom, hogy onnantól minden mindegy.
21.
21.
roli33
#18: Ezzel vitatkoznék, a Pókember 2 az egyik legjobb Marvel film.
20.
20.
Onion
Várjunk csak. X-men az elsők + 2 folytatása az nem reboot volt?
17.
17.
RangerFox
13.
13.
Norbiii
#6: Egyetértek, Hugh Jackman nélkül már nem lesz az igazi, ő volt benne a kedvencem...

Én sem igazán kedvelem ezeket, én általában ragaszkodom a megszokott szereplőkhöz. Han volt a kedvencem a Star Wars-ban, hiányozni fog, de megnézem más szereplőkkel is, itt nem lehet más címet adni, adva van a dolog, de ha pl jönnének egy Die hard-al Willis nélkül, na azt NEM tudnám elfogadni, adjanak neki más címet!
12.
12.
Batman
Csak azt a voroshaju tronok harcas csajt ne kelljen nezni Jean szerepeben, mert valami borzalom szegeny.
11.
11.
Gykrizsi
#5: Az lenne a legrosszabb, ha a Disneyhez kerülne. Egy újabb cukormázas vacak lenne, szar poénokkal. A Dc Strange egy véletlen csoda volt. Meg azért voltak hibái az Apokalipszisnek, de nem volt vészes, Az Eljövendő múlt napjai szerintem rohadt jó volt.
10.
10.
user101
jajj, neeeee, még több ikszmen ? :(((
6.
6.
Dark_Temptation
#5: Mellesleg a legszomorúbb az egészben, hogy hugh jackman otthagyja a karmokat :-/ megértem, hogy már unja és elege van.... De akkor ne vegyék többet elő és ne rebbotolják.. Max ha übereli jackmant de azt nem hinném..
5.
5.
Dark_Temptation
#4: Vicc kategória az egész fox.. Össze vissza minden faszság reboot ide oda. Szégyen hogy ezt művelik az egyik kedvenc sorozatommal.. Látszik hogy csak is a pénzre koncentrálnak le se szarják az xmen nevet. Ezt úgy mondom, hogy igen az újabb részek elég gyengék egy ket,helyen de imádom őket. A marvelnek kéne megszereznie úgy az egész xmen,spiderman jogokat és akkor minden oké lenne.
4.
4.
Norbiii
16 éves csak...a véleményem meg tudjátok már. :)
3.
3.
strike19
Én biztos nem rebootolnám a sorozatot.Az X-men elsők még 10 éves sincs.
Ennél már csak a Pókember rebootolás cikibb.
Nem utálom a Pókembert de Marvelnek már rég tárgyalni kellett volna a Sony-val.
Vagy a marvelnek elkellett volna fogadni a Amazing Spidermant játszó szinészt..
2.
2.
Gykrizsi
#1: Bár szerintem azok a részek is simán verték a Disney-marvel filmeket, szerintem is szünetelni kéne. Vagy távolodjanak el az x-mentől, foglalkozzanak más mutánsokkal. A képregényt amnyira nem ismerem, de biztos lenne lehetőség.
1.
1.
Cipo3
X-ment jegelni kellene 10 évre. Utolsó pár rész nagyon közepesre sikerült.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...