Nagyot csúszik a System Shock-remake

  • Írta: Shifty
  • 2016. november 18.
  • Csúszás
Link másolása
A Night Dive Studios a System Shock-remake hivatalos Kickstarter-oldalán közzétett frissítésben jelentette be, hogy nem tudják tartani a korábbi ütemtervet és 2018-ra csúszik a játék megjelenése.

Szomorú hírek fogadták a System Shock-rajongókat, a Night Dive Studios ugyanis a nyáron indított Kickstarter-projekt oldalán megerősítette, sajnos csúszni fog a felújított játék megjelenése, méghozzá meglehetősen sokat.

A csapat eredetileg 2017 decemberére lőtte be a remake elkészültét, de a mostani jelentés szerint erre leghamarabb csak 2018 második negyedévében kerülhet sor. A halasztás okait nem részletezték, de a bejelentés mellett azt is elárulták, még az sem biztos, hogy a korábban megerősített platformok mindegyikére egyszerre készülnek el, így akár további késésekre is számítani lehet.

A játék Kickstarter-kalapozása még június végén vette kezdetét, ami végül annyira sikeres lett, hogy az eredetileg tervezett PC és Xbox One mellett PlayStation 4-re is elkészül majd a játék.

6.
6.
kilpihkju48
2021 re csúszik a System Shock-remake
5.
5.
zozo76hun
hat ha 2018-ra keszul el akkor mar illene figyelembe venni a scorpio-t meg a pro-t...
4.
4.
Extol
Az szép, nem új játékot kell fejleszteni, mármint sok minden adott, lehet több ember kellett volna
1.
1.
user101
Rossz üzletpolitika, a PS-et kellett volna megcélozniuk elsőként a BOX helyett, többszöröse a felhasználói bázisa... De hát ők tudják... ( Ja és mondom ezt PC-sként... :)
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...