Az HBO-tól jöhet a Watchmen-sorozat

  • Írta: fojesz
  • 2017. június 22.
  • Cooltúra
Link másolása
Lapértesülések szerint a Lost írója, Damon Lindelof már tárgyal a csatornával arról, hogy sorozat készüljön a népszerű képregény alapján. Az új adaptációnak nem lesz köze a 2014-es próbálkozáshoz.

A Variety úgy tudja, hogy Damon Lindelof, a Lost és A hátrahagyottak írójával készülhet el a Watchmen-sorozat, az úriember állítólag épp tárgyal az HBO-val az új adaptációról. Habár 2014-ben már volt róla szó, hogy a sorozat készüljön a képregény alapján, Lindelof projektje teljesen független lesz attól a próbálkozástól.

A Watchmen 1986-ban mutatkozott be egy tizenkét részes képregény-sorozat formájában, a történetet Alan Moore írta, míg a rajzokért Dave Gibbons felelt. A mai napig az egyik legjobb képregényként tartják számon, filmadaptációt 2009-ben kapott, a Zack Snyder rendezte alkotás azonban csak mérsékelt sikert aratott.

7.
7.
Heldengeist
#6: Nem hozott lényeges változást a történet végkimenetelében. Nem volt az rosszabb, csak más. Plusz egy adaptációnak elsősorban önmagában kell jónak lennie. Ha tartogat valami újat a másik médium irányából érkezőknek, szerintem nem hátrány.
6.
6.
Mortis
#5: SPOILER A szörny kihagyása se? Szerintem azért kár volt.
5.
5.
Heldengeist
Én, mint aki a képregényeket is olvasta, nem voltam elégedetlen a filmmel. Persze, kihagyott vagy épp specialba emelt át dolgokat és még így is hosszú lett, de szerintem nem történt olyan változtatás, ami negatívan befolyásolta volna az élményt.
4.
4.
Netricho
#3: "Rengeteg bedobott hangzatos ötletre amik totálisan megválaszolatlanul hagyva csak lógnak a levegőben"

Ahhoz nagyon ért a csóka. :/
3.
3.
Drazhar
Mielőtt mindenki venné a jegyet a hype train-re ízlelgessük tovább ezt a mondatot:
"Lapértesülések szerint a Lost írója, Damon Lindelof már tárgyal a csatornával"

Csak, hogy ne kelljen majd mondanom, hogy 'én szóltam!'
(ui: megjegyzendő én szeretem a Lost-ot, de a szélesebb tömeg a Prometheus óta - azt is szeretem - tudja, hogy mire számítson tőle. Rengeteg bedobott hangzatos ötletre amik totálisan megválaszolatlanul hagyva csak lógnak a levegőben)
1.
1.
Mortis
értelmesebb, mint megpróbálni belesűríteni egy film idejébe az egész történetet- remélhetőleg ezúttal a casting is sikeresebb lesz. Lindelof azonban zavar: egy hozzánemértő kóklernek tartom, aki csak ötletelni tud jól, kivitelezései pocsékak.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...