Íme, a Middle-earth: Shadow of War szinkrongárdája

  • Írta: fojesz
  • 2017. július 10.
  • Hír
Link másolása
Bemutatkozott a Middle-earth: Shadow of War szinkrongárdája. A főbb szerepeket ugyanazok a színészek játsszák el, mint az előző részben, de akad olyan visszatérő is, aki más szerepet kapott ezúttal.

A Warner Bros. bemutatta a Middle-Earth: Shadow of War szinkronszínészeit. A főszerepeket változatlanul Troy Baker és Alastair Duncan (Westworld) alakítja, előbbi Talionnak, utóbbi Celebrimbornak kölcsönzi a hangját.

Visszatér a folytatásba Laura Bailey (Injustice 2, Uncharted 4) is, igaz, ő már egy másik karaktert szólaltat meg: ezúttal Eltarielként hallhatjuk majd, aki egy elit bérgyilkos a történet szerint. Mellettük Kumail Ninjiani (Silicon Valley, Mass Effect: Andromeda) és Pollyanna McIntosh (The Walking Dead) is szerepet kapott a játékban.

A Warner szerint a Shadow of War július 21-én, a San Diego-i Comic-Conon is terítékre kerül, a szinkrongárda egy része panelbeszélgetést tart majd, és eddig nem látott jeleneteket is kapunk a címből.

1.
1.
BrockSamson
Ha Laura "Vex'ahlia" Bailey a telefonkonyvet is olvashatna, akkor is erdekes lenne. :D Ezen felul meglepo lenne, ha nem hivnak vissza ork szerepekre legalabb Steve Blumot, Matthew Mercert es Travis Willinghamet.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...