Először mozog a Power Rangers: Battle for the Grid

  • Írta: zoenn
  • 2019. január 30.
  • Videó
Link másolása
Végre belenézhetünk a január közepén leleplezett Power Rangers: Battle for the Gridbe, melyben 3v3-as csatákat vívhatunk az immár 25 éves frencsájz karaktereivel.

Amikor a Power Rangers: Battle for the Gridet bejelentették, még nem sok érdemi gameplayt láttunk belőle, de a legújabb trailer ezt a hiányosságot pótolja. A játék egy vérbeli verekedős cím, amit nem titkoltan a Dragon Ball FighterZ és a Marvel vs. Capcom-sorozat inspirált, azaz itt is a 3v3-as felállás érvényesül.

A tempó gyors, nem kell bonyolult kombók betanulásával bíbelődnünk, az anyag hozzáférhetősége már a fejlesztés elején kőbe volt vésve.

Az nWay alkotása nem a mobiljáték szimpla portja lesz, a nulláról építették fel. A Power Rangers: Battle for the Grid első körben PS4-re, Xbox One-ra és Switchre fut be április folyamán - ezeket követi majd a PC-s verzió valamikor idén.

9.
9.
B-Shaggy
Kicsit erősen nagy a szünet ha egy ütés betalál.
5.
5.
Nothing
Ez a Power Rangers dolog nekem ugyanolyan talány, mint a Fantastic Four. Az életben nem hallottam még, hogy ez a 2 franchise bármilyen formában is elérte volna legalább az átlagot (max. még nagyon régen, a hőskorban). A filmek felejtősek (és akkor még finom voltam), az animációk úgyszintén (soha akkorát rajzfilm nem bukott még a CN-en, mint a modern FF), a belőlük készült videójátékok egytől-egyig gagyik...mi tartja még életben őket?
3.
3.
Batman
Gyerekek fognak ezzel játszani, meg az a kicsi szubkultúra aki szereti. Mortal 11, nem való a kicsiknek.
1.
1.
Darksiders84
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...