Új stúdiót nyit az Undead Labs

  • Írta: szlav
  • 2019. december 14.
  • Biznisz
Link másolása
Megnyitja második stúdióját a State of Decay fejlesztőcsapata. Az Undead Labs New Orleans-i kirendeltsége ráadásul nem csak játékkészítőként, de fejlesztői oktatóközpontként is funkcionál majd.

A Microsoft számos kisebb stúdiót vásárolt fel a közelmúltban, az Undead Labs legfrissebb bejelentése pedig ismét alátámasztja, hogy a redmondiak a következő generációra szeretnének minél széleskörűbb támogatást nyújtani a feltörekvő fejlesztőknek. A State of Decay csapata ugyanis az anyavállalat segítségével megnyithatta a második stúdióját, melynek élére Jeff Strain, az Undead Labs feje személyesen áll.

A New Orleans-i iroda viszont eltér majd a hagyományos fejlesztőstúdióktól. Igaz, az itteni brigád elsődleges feladata továbbra is a játékkészítés lesz, de emellett fejlesztői oktatás is folyik majd az apró kampuszon. Jeff Strain elképzelése szerint olyan személyeket is bevonhatnak majd a játékfejlesztésbe, akik korábban talán nem is gondoltak arra, hogy életképes karrierutat találhatnak a játékiparban, hiszen Louisianában esetlegesen korlátoltabbak a lehetőségeik, mint az Államok többi részén.

2.
2.
Horror pasztmek...

Szóval én megvettem a Detroit-ot Epic Penis launcheren előrendelésben. Aztán most akartam vele ezekben a pillanatokban játszani. És egy órája próbálom, de nem lehet, mert az Epic Fail launcher meghalt. Valami karácsony Fortnite okos event miatt. Kvázi hiába vettem meg a nyomi single player pofázós, gombnyomkodós játékomat a hülye boltjukban, most kajak nem tudok vele játszani, mert nem megy, abszolút server down a rendszerük.

Ha valaki tud crack-et hozzá, töltse már fel valahová, és nyomjon ide egy linket. Vagy inkább privát üzenetben. Számlával bizonyítom, hogy megvan a játék.

Kösziheló :(
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...